När byter ni elmätare i Fårösund?

Hej! Vi har ett sommarhus och är nere några veckor på sommaren o sen endast helger. Om ni måste in i huset (vilket jag antar) får ni planera in detta efter när vi är där:-) Just nu i sommar kommer vi vara där väldigt mycket men såg att detta först ska börja i slutet av året. Hur långt innan vet ni när ni ska till Fårösund?
Mvh
Yvonne

Kommentarer

 • Hej
  Projektet pågår under perioden 2021- 2024 och vi kommer att byta elmätare områdesvis. Löpande information och en mer detaljerad tidplan kommer läggas ut på vår hemsida inom kort.

  Som det ser ut nu kommer vi påbörja arbetet på norra Gotland, vilket innebär att ni kommer vara med i första fasen av projektet. Cirka sex veckor innan det är dags att byta din elmätare kommer vi att kontakta dig med mer praktisk information inför mätarbytet.

  Mvh
  Geab kundservice
  Jeanette
 • tack för info! Arbetar de även lördagar? Vi är ju som sagt bara nere på sommaren o sen fredag kväll till söndag! Om d inte e långhelg o då är d ju röda dagar

  Mvh
  Yvonne
 • Hej
  Den frågan kan vi tyvärr inte svara på i dagsläget. Mest troligt är vi försöker hålla sig till normal arbetstid. Detta kommer du att få mer information om när det närmar sig.

  Mvh
  GEAB kundservice
  Jeanette

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.