Till senaste kommentaren

Jag vill extraamortera på mitt lån. Hur gör jag?

För att göra en extraamortering på ditt lån betalar du in till vårt bankgiro 5880-3032. Du är välkommen att kontakta vår kundservice på 0771-22 22 21 alternativt skicka ett meddelande till oss i internetbanken så hjälper vi dig ta fram betalningsuppgifter.

Om du betalar in på ditt lån efter den 10:e i månaden dras den summa du betalar in av på den vanliga autogirodragningen som görs i slutet av månaden. Vill du göra extra inbetalningar rekommenderar vi därför att du inte gör dem så pengarna kommer in till oss mellan den 10:e och den 28:e i månaden.

FOREX Bank Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Om jag vill betala hela min skuld genom en enda slutbetalning, går jag tillväga på samma sätt som beskrivs för extraamortering då? Hur vet jag i så fall exakt vilken summa jag ska betala eftersom räntekostnaden beror på exakt vilken dag som jag löser ut lånet?
  Med vänlig hälsning,
  Peter

 • Hej Peter!

  Det stämmer att du kan göra en slutbetalning för ditt lån antingen via vårt bankgiro eller som en överföring direkt till ditt lånekonto. För att få reda på exakt belopp som du ska betala är du välkommen att kontakta oss på 0771-22 22 21 så räknar vi fram detta. Vi finns här fram till kl. 20.00 ikväll.

  Trevlig eftermiddag.

  Hälsningar

  Elin Kundcenter
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.