Till senaste kommentaren

Hur länge gäller avgiftsfri återväxling?

Så länge vi ser vad som står på kvittot är du välkommen att växla tillbaka sedlar i utländsk valuta till svenska kronor i våra butiker utan avgift.

Tänk på att du inte per automatik får samma kurs som du köpte valutan för utan att du får den kurs vi erbjuder dagen för ditt besök.

Kommentarer

 • Kan jag växla in utan kvitto? Hur stor är avgiften i så fall?
  Tina
 • Hej Tina!

  Du är välkommen att växla sedlar i utländsk valuta hos oss, vi tar inte emot utländska mynt. Har du inget kvitto är växlingsavgiften 50 kr.

  Ha en fin eftermiddag.

  Hälsningar
  Elin Kundcenter
 • Hej,
  Vad gäller återväxling så skriver ni:
  "Tänk på att du inte per automatik får samma kurs som du köpte valutan för utan att du får den kurs vi erbjuder dagen för ditt besök."
  Vad menar ni med "per automatik"? Kan man alltså få samma kurs ibland med inte ibland?
  Hälsningar
  Maud Karlsson
  Maud Karlsson
 • Hej Maud!

  Tack för ditt meddelande.

  När du säljer utländsk valuta till oss får du den säljkurs vi erbjuder den dag du besöker oss, säljkursen kan skilja från den köpkurs du betalade när du köpte valutan.

  Vad vi menar är att du inte är garanterad att få samma kurs tillbaka som när du köpte valutan utan att säljkursen oftast är en annan än köpkursen.

  Hälsningar
  Elin Kundcenter
 • Hej Elin,
  Det var att det kom upp bland några kompisar häromdagen - då är det som jag misstänkte, det är lite lurigt. Det verkar uppfattas som att man växlar tillbaks till samma kurs, men det är alltså inte bara det att det aktuell dagskurs, utan även att ni köper tillbaks till er säljkurs och den är ju väsentligt lägre.
  Men bra, då vet jag i alla fall.
  Hälsningar
  Maud
  Maud Karlsson
 • Kan man i samband med återväxling få pengarna insatta på sitt mastercard?
  Jörgen
 • Hej Jörgen!

  Tack för ditt meddelande.

  Vi kan inte sätta in pengar direkt på ett kort men vi kan sätta in dem på det konto kortet är kopplat till. Beroende på vilken bank du har kan en insättningsavgift på 100 kr tillkomma.

  Hälsningar
  Elin Kundcenter
 • Hej har 3.000 euro kvar från semestern och inget kvitto förutom de jag tagit ut från banken utomlands. Jag vill växla till svenska kroner, tar ni något för det och hur mycket får jag tillbaks om jag kommer in idag

  Mvh
  Ak
 • Hej Ak,

  Avgiften för återväxling är 50 kr. Vilken kurs du får hittar du här och på den gula listen kan du ändra mellan köp och sälj.

  Hälsningar
  Helena Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.