Varför så dåliga tvättider?

Hej,

Ändå sen jag flyttade in har jag undrat varför det är så dåliga tvättider där jag bor. Det går endast att tvätta fram till kl 20 Måndag-Lördag. Alla vi som jobbar ett vanligt heltidsjobb 8-17 måste därför slåss om tiderna på Lördagen. Kan ni inte förlänga tiden eller öppna upp för tvättning på Söndagar, känns som det är anpassat för pensioner nu.

Kommentarer

 • Hej Fredrik och tack för din fråga.

  Tvättstugan i många av våra fastigheter ligger i källaren med bostäder ovanför och vi vill anpassa tvättiderna av hänsyn till de som bor ovanför.

  Ha en fin dag

  Beatrice Kundservicechef
 • Hej!

  Det låter väl lika mycket på lördagar som på söndagar? En modern tvättmaskin låter ju inte så mycket heller.
 • Hej igen  

  Ja såklart, en tvättmaskin låter lika mycket alla dagar i veckan och det kan då vara skönt att det inte låter en dag i veckan för de som bor ovanför.
  Du kan lägga ett ärende på din sida på Hemma Hos som vi kan lägga vidare som förslag till området om ert önskemål om förändrade tvättider.
  Beatrice Kundservicechef
 • Om motivet är att det ska vara tyst en dag i veckan, kan väl det lika väl vara tyst i tvättstugan på måndagar, eller annan veckodag, så att vi som jobbar 8-17 veckodagar kan tvätta även på söndag.
 • Hej  och tack för ditt inlägg.

  Logga in på din sida på hemma Hos och lägg det som ett förslag så lägger vi det vidare till din bovärd och områdeschef!

  Ha en fin dag!
  Beatrice Kundservicechef
 • Jag vill också påpeka att jag tycker att tvättiderna inte fungerar.
  Alla hyresgäster som jobbar heltid kan inte bråka om fyra tvättider per vecka.
  Jag bor delvis ovanför tvättstugan i min byggnad och har aldrig hört det minsta läte. Däremot har jag behövt tvätta på annan ort mer än jag kunnat tvätta här då inga tider funnits att tillgå.

  Jag har gjort en anmälan på hemmahos, men jag tycker det här är en viktig fråga att diskutera och visa intresse för.
  Finns det någon som faktiskt har stört sig så värst mycket på tvättljud på söndagar, och är den personens intresse i så fall så mycket viktigare än alla som måste ängslas över tvättider eller leva i bristande hygien då det inte finns möjlighet att tvätta regelbundet?

  Tackar för svar, och tackar ännu mer för förändring.

  PS. ett alternativ eller komplement för att få fler tvättider per dag är att förkorta passen till två timmar (torkning kan ju få överlappa med nästa persons tvättpass). Det borde räcka för de flesta tvättbehoven; håller ni andra med? Jag skulle också gärna se att det skulle gå att tvätta fram till 22, då hade det varit realistiskt att tvätta på vardagar för oss heltidsjobbande.
  Magnus
 • Hej  Magnus och tack för ditt inlägg.

  Det här med tvättstugor är en stor och viktig fråga som engagerar alla. Det är svårt att anpassa så alla får det som de vill ha det och på bästa sätt.

  Ber dig lägga ett ärende på HemmaHos igen, så får vi helt enkelt ta din åsikt och förslag vidare till ansvariga i just ditt område.

  Önskar dig en fin dag.
  Beatrice Kundservicechef
 • Hej Beatrice,
  Jag tillsammans med familjen vill också påpeka problematiken med de få tvättider som finns. Vi har varit illa tvungna att tvätta hos vänner och bekanta inom andra bostadsområden sedan vi flyttat in. Detta är inte hållbart. Jag vill till och med poängtera att det inte bara är antalet dagar som är ett problem, utan även för få maskiner. Varför inte ha en slags tvättstuga mitt på gården som många andra områden?

  Har läst dina svar ovan och kommer enligt din rekommendation att skapa ett ärende på HemmaHos.

  Mvh
  David
 • Hej och tack för ditt inlägg.

  Bra att även du lägger in ditt ärende på Hemma Hos så att vi kan ta det vidare till området där du bor. Din bovärd eller områdeschef får återkoppla till dig och hur ni kan ta ärendet vidare.

  Önskar er ett gott nytt år!
  Beatrice Kundservicechef
 • Hej
  jag bor på Gåsagången 48
  vill gärna att ni förser tvättstugan med en sopkvast med långt handtag,  så man har möjlighet att sopa innan man vaskar av golven.
  Behövs även en ny borste av att ta bort luddet från torktumlaren.
  Som det är nu förstår jag att städningen inte sköts där

  mvh Eva
  Eva
 • Hej och tack för ditt inlägg!

  Detta är ett forum för allmänna frågor. Jag ser att det finns en tvättstuga på nummer 45 och en på nummer 50 vilken tvättstuga gäller detta?

  Vänligen
  Christina Kundservice
 • Måste vara den på 50 då eftersom jag bor på 48
  Eva
 • Måste vara på 50 då eftersom jag bor på 48
  Eva
 • Hej igen!

  Jag har gjort ett ärende till bovärden angående detta med städredskap.

  Glad påsk!
  Christina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.