Titta på lägenhet. Intresseanmälan

Jag har intresseanmälan 2 lägenheter, ska resa bort v28 och 29, hur göra om jag inte hinner hem till visningen

Kommentarer

 • Hej  

  Om du blir erbjuden lägenheten skall du kontakta kontraktsinnehavaren och bestämma en tid för visning. Kan du inte komma på visningen så får du fundera på om vill tacka ja till erbjudandet utan att se lägenheten eller tacka nej. Du kan även be någon vän gå på visningen om du vill.

  Lycka till
  Beatrice Kundservicechef
 • Problem kan uppstå om det inte går att nå kontraktsinnehavaren!
 • Hej!

  Om du inte får kontakt med kontraktsinnehavaren så ring till oss 031-7316700 så får vi ta kontakt med kundvärden/uthyraren.
  Christina Kundservice
 • Hej!
  Jag har blivit bjuden på visning på torsdag förmiddag men bor i Motala och har ingen möjlighet att gå på den. Hade hoppats kunna be min kompis men hon jobbar. Finns det någon möjlighet att jag skulle kunna titta på lägenheten via Skype/videosamtal?

  Lilly
 • Hej  och tack för din fråga

  I dagsläget har vi inte möjlighet att visa någon lägenhet visa Skype eller videosamtal men det var ett bra förslag som vi tar med oss till framtiden.

  Ha en fin dag
  Beatrice Kundservicechef
 • Hej!

  Jag har blivit erbjuden en lägenhet och jag ska stämma med den boende för visning. Om hon inte kan innan jag måste tacka ja eller nej blir det lite problematiskt. Hur gör jag? Finns det möjlighet att någon personal kan visa mig lägenheten i tid då?

  Tack,
  Pernilla
  Pernilla
 • Hej!

  Vi har inga nycklar till våra hyresgästers lägenheter så det går ju inte. Det vi kan göra att meddela kundvärden/uthyraren att du ej kan få se lägenheten. Så kanske uthyraren får tag på personen.

  Med vänlig hälsning
  Christina Kundservice
 • Hej
  Vi är med på Boplats och har aldrig blivit erbjudna en visning!!!
  Nu finns en ledig lägenhet på Heden 3 rok som vi tar utan visning!!
  Med öppna armar!! Vi är från Karlskrona och vill gärna hyra lägenhet i Göteborg
  eftersom vi har våra älskade barnbarn där. Stadig ekonomi inga betalningsanmärkningar. Snälla låt oss få denna lägenhet som vi längtar så otroligt mycket efter.
  Mvh
  Annelie o Peter

  Annelie Bolin
 • Hej!
  Tack för ert inlägg.
  Boplats går på registreringstiden, så har ni inte fått något erbjudande så har ni inte haft tillräckligt lång kötid för just denna lägenhet ni har sökt.
  Lycka till med sökandet
  Vänligen
  Christina Kundservice
 • Jag har blivit inbjuden på en lägenhet i fjälboparken, två veckor sen vi var där och tackade ja, men fortfarande fick ingen svar .Hur länge tar tid få att man få besked??

  Mvh-Ahmad
  Ahmad Moghadam
 • Hej!
  Tack för ert inlägg.
  Detta är ett forum för allmänna frågor.

  Om du har sökt denna lägenhet via Hemma hos på vår hemsida, så får du svar där också om du har fått lägenheten. Ibland tar det lite extra lång tid innan svaret kommer.
  Vänligen

  Christina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.