Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rökning på balkonger

Hej! Mina grannar kedjeröker dag som natt på sin balkong, det gör att jag inte kan vädra min lägenhet, ha öppet min balkongdörr eller ha öppet ventilationen eftersom röken sugs in i lägenheten och det blir mer röklukt inne än ute. Detta blir ett problem för oss som är känsliga/ allergiska mot cigarettrök. Detta påverkar ju trivseln och hälsan väldigt negativt för oss andra som inte väljer att röka men blir automatiskt passiva rökare mot vår vilja, alternativt är att inte kunna vädra lägenheten om det blir tex för varmt inomhus. Har ni tänkt införa rökförbud på balkonger snart?

Kommentarer

 • Hej!

  Av hänsyn till allergiker är det inte tillåtet att röka i trapphus, hissar eller några andra gemensamma utrymmen. På vår hemsida står inget om balkonger. Man får försöka prata med sin granne om problemet. Man kan också lägga in en störningsanmälan. Ring till kundservice och gör detta 031 731 6700.
  Christina Kundservice
 • Hej!
  Apropå detta med rökning så har jag en granne på första våningen som också verkar kedjeröka hemma så lukten sprider sig i trapphuset. Luktar nästan dygnet runt.  Det kommer ofta in i våran lägenhet också.
  Grannen mittemot som bodde här innan flyttade tyvärr bl.a för detta.
  Vad kan göras? Vi kan hålla på och vädra hela tiden. Det är ingen idé att säga till han heller. Det har förra grannen gjort som flyttade.
  Ajan
 • Hej Ajan!

  Gör en störningsanmälan till oss på din granne om rökningen.

  Vänligen

  Christina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.