Hur får jag renovera?

Har för mig att jag tidigare har sett information på HemmaHos om vilka rättigheter jag har som hyresgäst, men nu hittar jag inte det. Vad får jag lov att göra i form av renovering och underhåll i lägenheten (som jag själv bekostar)?

Kommentarer

 • Hej, tack för din fråga.

  Om du vill tapetsera själv kan du få material, om tapeten är mer än 8 år gammal.
  Det är då viktigt att tänka på att arbetet ska vara utfört på ett korrekt och professionellt sätt och att det skall vara färger och material som ligger i linje med vad de flesta tycker om eftersom det är en hyreslägenhet.

  Du kan bekosta renoveringen själv, vi nollställer tapetens år om du gör detta på egen hand. Gäller detta andra renoveringar få du kontakta Kundservice för en besiktning, där du anger dina önskemål.

  Tänk på att vid större förändringar behöver man återställa lägenheten vid avflytt.

  Med vänliga Hälsningar • Hej jag tänkte höra om det finns möjlighet att köpa ny toalett dörr till opal/bronsåldersgatan genom er el om vart man kan köpa en lätt  Med dom rätta.måtten. eftersom det.är gammal standard och tappgångjärn. Är det ju lite omständigare.  Dessutom är det ej jag som bor där (längre).men gjort sönder dörren. Och den som bor kvar (nära anhörig) ka. Inte med  att ringa och fråga . Så jag tänkte  jag.får fixa. Det så det blir gjort. .kollat runt och det.är en hel del mått som finns att välja på  så tänkte jag fråga er först så kanske det finns.en snabb.lösning. på exakt vart man köper.en ny eller alla mått som behövs.
  Dörren.
 • Hej och tack för ditt inlägg!

  Du får göra ett ärende till bovärden angående detta, det har bovärden som kan svara på frågan. Ring oss 031 731 6700 så gör vi ett ärende.

  Vänligen
  Christina Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.