Ködatum på hemmahos

Hej!
Jag förstår inte riktigt det ni skriver på hemsidan om ködatum. Det står att vid uppsägning el om man inte förlängt sin kötid var 6.e månad så förlorar man sin köplats?! Den här funktionen förstod vi först efter ett år tillbaka och undrar om vi förlorat vår kötid? Det står att kötiden är från (inflyttn datum) och tom det datum jag förlängt. Vi har sökt olika lägenheter men aldrig fått napp. Kan såklart ta tid eftersom många bor hos er men blir orolig för om våra (snart) 8 år bara är borta pga den här förlängningen som skall göras var 6.e månad?! Vore mycket tacksam om jag kunde få svar.

Kommentarer

  • Hej  Alexandra

    Tack för din fråga. Förstår att  du blir orolig att du förlorar din kötid, men kan lugna dig med att det gör du inte. Om du missar förlänga din registrering så kan du inte söka via hemsidan.
    Kötiden är den tiden du har bott i din nuvarande lägenhet, så ju längre du har bott i nuvarande lägenhet, desto "bättre"  kötid har du.
    Kontakta oss på Kundservice via din sida HemmaHos eller ring oss så  kan vi hjälpa dig  med att se hur lång kötid du har just nu.
    Beatrice Kundservicechef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.