Grilla och umgås på gården

Nu är snart sommaren här och vad är väl trevligare än att  vara ute och umgås med familj och vänner. Lite att tänka på inför sommaren och vistelse på  gårdarna.  

Tänk på att gårdarna får gärna användas till aktiviteter av olika slag, det brukar bara gynna grannsämja och trivsel. Som med allt annat handlar det om att du som hyresgäst använder ditt goda omdöme och tar hänsyn till omgivningen.

Grilla på  gården 
Du får gärna grilla på gården med egen grill eller använda grillarna som Familjebostäder har satt ut, så länge det inte är eldningsförbud.
Tänk gärna på att grannarna kan störas av os, skräp eller för mycket oväsen så visa hänsyn till varandra. 
Var också noga med att släcka elden innan du går, städa efter dig och att aldrig lämna tändvätska eller annat som kan vara farligt för till exempel barn.

Viktigt även på att plocka med dig allt eventuellt skräp och sopor. Sopor som lämnas är både tråkigt och drar till sig både måsar och råttor. Det vill vi inte ha på gårdarna!

Grillning på balkong
Det finns ingen lag mot att grilla på balkongen.
Familjebostäder tillåter inte att man grillar med kol eller gasol på balkongen på grund av brandrisken. El grill finns som alternativ, då det osar mindre och är även säkrare.

Beatrice Kundservicechef Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.