Hur gör jag för att anmäla en störning?

Som boende i flerfamiljshus får man acceptera att det kan bli en del ljud men ibland kan störningar nå en nivå som inte är acceptabel.

Vi samarbetar vi med Störningsjouren vad gäller störningsärenden. Du kontaktar Störningsjouren om du upplever att en granne eller besökare i huset stör och du vill ha hjälp med att hantera det. Störningsjouren tar uppgifter från dig för att snarast komma ut på plats. Väl på plats vill de gärna komma in och lyssna hos dig som ringer in ärendet plus hos den som stör. Vill du, så får du också vara anonym.

Vi ber dig att använda jouren med förnuft och endast ringa när det är befogat. Om det är möjligt rekommenderar vi att först kontakta den som stör på egen hand och försöka lösa det den vägen.

Kontaktuppgifter:
Ring Securitas på telefonnr 010-470 53 00.
Härifrån kopplas du vidare till Störningsjouren för att anmäla störningen.

Misstänker du att någon far illa bör du göra en anmälan till polisen på 114 14 eller digitalt via polisen.se Det går självklart att vara anonym. Vid akuta eller hotfulla situationer ring 112.

Störningsjouren nås följande tider:
Måndag-torsdag & söndag kl 20:00-03:00 ∙ Fredag-lördag kl 20:00-04:00 Övriga ärenden efter vår ordinarie arbetstid hjälper Securitas till med som vanligt.
Ernst Rosén
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.