Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Tjejklassikern 2020 - Covid-19

Hej! Jag och min kompis har åkt Tjejvasan i februari och nästa tävling är tjejvättern i juni. Nu tror inte vi att det loppet eller Vansbrosimmet kommer att bli av med tanke på Covid19 utbrottet. Kommer vi få börja om igen och göra om Tjejvasan igen nästa år, eller kan man få tillgodoräkna sig skidloppet ändå även om man inte kan göra loppen inom en 12 månadersperiod som man ska? Om det nu är så att cyklingen och simningen ställs in.

Tacksam för svar.

Kommentarer

 • Hej Maria!

  En Svensk Klassiker och loppen fortsätter att noggrant följa utvecklingen i samhället och myndigheternas rekommendationer gällande Covid-19 viruset. Vi hoppas givetvis att de aktuella insatser som nu genomförs får den verkan som önskas, så att vi har möjligheten att genomföra våra kommande lopp som planerat. I samråd med Vätternrundan, det lopp som ligger närmast, kommer vi att lämna ytterligare besked till er som genomför en klassiker den 6:e april. Vi kommer självklart att göra allt i vår makt för att det ska bl så bra som möjligt.

  Ha en fin dag!
  Mvh


  En Svensk Klassiker
 • Kan halvvättern 2021 inräknas i tjejklassikern 2020 fast det är olika sträckor? Jag skulle ha avslutat min tjejklassiker med tjejvättern 2020. Därefter är planen att köra igång med halvklassikern. Jag såg att vätternrundan 2021 kan inräknas i vätternrundan 2020.
  Elina Widén
 • Hej Elina,
  tack för din fråga. Tyvärr kan inte Halvvättern tillgodoräknas i En Svensk Klassiker Tjej, då det enbart är de för aktuell Klassikers berörda lopp som räknas.
  Jag hoppas att du kan överväga att köra både Tjejvättern (som du får tillgodoräkna dig till 2020) och Halvättern 2021, även om jag förstår att det kan upplevas som väldigt många mil samma helg.

  All lycka till!

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström
 • ​Hej! Jag skulle i somras göra klart min tjejklassikern med tjejvättern 2020, men pga Corona blev det inte av. Kan jag köra den nu 2021 och ändå få en tjejklassiker? Så jag inte måste börja om..
  Ellinor Kihlström
 • Hej Ellinor,
  Ja det kommer du kunna göra!
  Stort lycka till med träningen,
  Annie Thorén
 • Hej! Började att göra tjejklassikern 2019 med Vansbrosimningen, Lidingöloppet och skulle köra tjej vasan 2020 men blev sjuk i Myckoplasma hosta trettonhelgen och var sjuk långt in i Mars. Och då kom ju corona så cyklingen blev inget av. Nu undrar jag om jag kan komplettera min tjej klassiker i år med tjejvasan och sedan cyklingen.

  Med vänlig hälsning, Lena
  Lena Broberg
 • Hej Lena,
  Tyvärr är just Tjejvasan 2020 inget du kan komplettera för 2021. Däremot kan du åka Kristina Loppet Hemma och nyttja det tillsammans med dina redan gjorda lopp.
  Dock kan du köra på som du skriver ovan, men då är det endast medaljen du senare kan plocka ut. För att få diplom är det inom 1år alt de olika alternativen loppen erbjuder.
  Tack!
  Annie Thorén

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.