Till senaste kommentaren

Tjejklassikern 2020 - Covid-19

Hej! Jag och min kompis har åkt Tjejvasan i februari och nästa tävling är tjejvättern i juni. Nu tror inte vi att det loppet eller Vansbrosimmet kommer att bli av med tanke på Covid19 utbrottet. Kommer vi få börja om igen och göra om Tjejvasan igen nästa år, eller kan man få tillgodoräkna sig skidloppet ändå även om man inte kan göra loppen inom en 12 månadersperiod som man ska? Om det nu är så att cyklingen och simningen ställs in.

Tacksam för svar.

Kommentarer

 • Hej Maria!

  En Svensk Klassiker och loppen fortsätter att noggrant följa utvecklingen i samhället och myndigheternas rekommendationer gällande Covid-19 viruset. Vi hoppas givetvis att de aktuella insatser som nu genomförs får den verkan som önskas, så att vi har möjligheten att genomföra våra kommande lopp som planerat. I samråd med Vätternrundan, det lopp som ligger närmast, kommer vi att lämna ytterligare besked till er som genomför en klassiker den 6:e april. Vi kommer självklart att göra allt i vår makt för att det ska bl så bra som möjligt.

  Ha en fin dag!
  Mvh


  En Svensk Klassiker
 • Kan halvvättern 2021 inräknas i tjejklassikern 2020 fast det är olika sträckor? Jag skulle ha avslutat min tjejklassiker med tjejvättern 2020. Därefter är planen att köra igång med halvklassikern. Jag såg att vätternrundan 2021 kan inräknas i vätternrundan 2020.
  Elina Widén
 • Hej Elina,
  tack för din fråga. Tyvärr kan inte Halvvättern tillgodoräknas i En Svensk Klassiker Tjej, då det enbart är de för aktuell Klassikers berörda lopp som räknas.
  Jag hoppas att du kan överväga att köra både Tjejvättern (som du får tillgodoräkna dig till 2020) och Halvättern 2021, även om jag förstår att det kan upplevas som väldigt många mil samma helg.

  All lycka till!

  Med vänlig hälsning
  Anna Öhrström

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.