Klassiker under 21/22

Hej.
Jag hade funderingar på att göra klassikern under två år, dock totalt inom 12 månader. Börja med Vansbrosimmet och Lidingöloppet under 2021 och sedan Vasaloppet och Vättenrundan 2022.
Kan jag redan nu beställa ett s.k. Klassikerpaket?
Eller är det för att göra alla lopp samma år?
Sen har vi ju tyvärr en pågående corona pandemi och en del lopp har gjorts på "hemmaplan". Men jag antar att man måste anmäla sig antingen via klassikerpacket eller till respektive lopp iallafall för att kunna registrera att man gjort klassikern?

Mvh
Johan

Kommentarer

 • Hej Johan,
  Upplägget du skriver om att börja med Vansbrosimningen går bra. Dock finns detta Klassikerpaket inte till försäljning ännu men kommer under veckan.
  Klassikerpaket är efter kalenderår och upplägget ovan faller ju under en 12mån, så det funkar. Men ja, vill du går det bra att anmäla dig till alla lopp för sig för att sedan registrera din klassiker.
  Lycka till med träningen!
  Annie Thorén
 • Hej igen!
  Ska det alltså synas där man beställer sitt klassikerpaket vilka lopp man vill anmäla sig till? Var in nyss, men t.ex. vasaloppet 2022 fanns inte.
  Men det kanske kommer upp snart?
  Johan
 • Hej igen!
  Jag ville bara dubbelkolla så jag förstod rätt.

  Detta paket (2021+2022) kommer finnas till försäljning? När jag kikade nu där man sätter ihop sitt Klassikerpaket så var det inte möjligt att välja Vasaloppet eller Vätternrundan för 2022. Kommer det vara det längre fram?

  Ni skrev att Klassikerpaket är efter kalenderår, är det alltså så att paket säljs för respektive år? Det går alltså inte att blanda lopp från två olika år när man beställer ett paket?
  Johan
 • Hej Johan,
  Nu ligger möjligheten att anmäla sig med Vasaloppet 2022 uppe!
  Lycka till med träningen,
  MVH Annie
  Annie Thorén
 • Hej, min mamma önskar sej en svensk klassiker som 60års födelsedagsgåva. Hon önskar starta med Lidingöloppet 2021 för att sen avsluta med de tre andra delarna 2022. Vi tänkte köpa ett helt paket till henne för att garantera startplats. Men nu hittar inget paket alls till salu. Hur ska man göra?
  Helena
 • Hej Helena,
  Tyvärr har vi sedan lite mer än en vecka tillbaka problem med våra Klassikerpaket.
  Vi jobbar med felet och hoppas de ska vara uppe till försäljning i slutet av denna vecka.
  Tack för ditt tålamod,
  MVH

  Annie Thorén

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.