Inställda lopp sammanfattning- Vad gäller?

Tyvärr har år 2020 inneburit ett flertal inställda evenemang som ingår i En Svensk Klassiker. Nedan ska vi försöka reda ut vad som gäller för dig som gör En Svensk Klassiker.

  • Engelbrektsloppet - snöbrist. Du som gör En Svensk Klassiker/Halva/Tjej eller Korta och var anmäld till Engelbrektsloppet kan slutföra din klassiker genom att åka loppet 2021 istället. Detta oavsett vilket lopp i klassikerordningen ditt skidlopp skulle ha varit. Har du köpt ett klassikerpaket flyttas din anmälan över automatiskt till 2021.
  • Vätternrundan - Covid-19. För dig som är anmäld eller hade tänkt att anmäla dig till något av Vätternrundans lopp kommer loppen 2021 att räknas två gånger för både 2020 och 2021. För dig som köpt klassikerpaket flyttas din anmälan över automatiskt och loppen 2021 kommer att räknas för både 2020 och 2021.
    Min Vätternrundan är ett lopp på hemmaplan där alla som var anmälda 2020 kunde delta. Loppet räknas in i En Svensk Klassiker. ( Loppet är avslutat )
  • Vansbrosimningen- Covid-19. För dig som är anmäld till Vansbrosimningen 2020 finns möjlighet att delta (beroende på vilket val du gjort angående återbetalning) i Vanbrosimningen Home Edition mellan 4 juli - 31 augusti. Det går att efteranmäla sig till och med 31 juli. Har du köpt ett klassikerpaket flyttas din anmälan över automatiskt till 2021 om du inte gjort ett val på Mina Sidor.
  • Lidingöloppet- Covid-19. För dig som är anmäld till Lidingöloppet finns tre alternativ. Delta i deras virtuella lopp på hemmaplan, boka en slottid i Lidingöspåret mellan den 15:e september och den 15:e oktober eller skjuta fram din anmälan till 2021. Samma val kommer även att finnas för dig som köpt klassikerpaket. Loppen kommer att räknas för både 2020 och 2021. Mer information ifrån Lidingöloppet kommer i augusti. 
Ha en fin sommar!
Mvh

En Svensk Klassiker Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.