Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Diplom och medalj

Hej!
Då det gått 19 dar sen jag beställde diplom och medalj för min första damklassiker undrar jag hur det går och när det är beräknad leverans.
Mvh Carina Fredriksson

Kommentarer

 • Hej Carina!
  Tack för ditt inlägg och grattis till din klassiker.
  Vi ber om ursäkt att du fått vänta på din beställning. Diplomet gick härifrån igår och bör vara hos dig idag eller på måndag!
  Medaljen är tyvärr slut och vi väntar fortfarande på att få dem till oss. Vi har haft problem med den senaste leveransen då medaljerna tyvärr inte höll den kvalité som vi önskat och beställt, en klassikermedalj är ju något som ska hålla många år. Vi inväntar ny leverans först i slutet på oktober och ditt namn står med i listan på medaljer som ska postas i efterhand. Än en gång förlåt för att du fått vänta på din väl förtjänta medalj.

  Trevlig helg!
  Mvh
  Anna Tybring Kundtjänst
 • Hej!
  Jag har köpt Klassikerpaketet, där diplom och medalj ska ingå. Avslutade min klassiker idag, med Lidingöloppet.
  Måste jag ändå göra någon registrering för att få diplomet och medaljen (ska väl ingå i paketpriset), eller sköts det automatiskt?
  Med vänlig hälsning,
  Malin
  Malin J
 • Hej Malin!
  Grattis till En Svensk Klassiker!
  Som du skriver ingår diplom och medalj. Den postas automatiskt till dig så fort som möjligt. Vill dock informera dig om att leveransen av medaljer är försenad och väntas nå oss v. 43-44.

  Ha en fin eftermiddag!
  Mvh

  Anna Tybring Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.