Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Byt leverantör för att få introduktionserbjudande

Att byta leverantör är lönande. Nu har jag bytt igen och har inköpspris + 1,5 öre påslag under 1 år och ingen fast avgift. I era prisjämförelser finns tydligen inga sådana nykundserbjudanden med.

Sven Frid Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Vad bra att du är nöjd!

  Nej, vi har valt att enbart visa priser som erbjuds till alla kunder, det vill säga inga lockpriser, tillfälliga priser eller priser som bara riktar sig till vissa kunder.

  Mattias Johansson Energimarknadsinspektionen
 • Det Sven Frid missar här är att inköpspriset kan vara hur högt som helst. Kostnader för inköp är inkluderat i det rörliga priset, ospecat, osynligt, olika, OLAGLIGT.

  Sven
 • Hej

  Jag kan börja med att berätta att elpriskollen.se från och med den 16 februari 2016 har lanserat en ny version som inkluderar så kallade "rabatt-avtal". Vi hoppas att sidan därmed blir bättre för användarna.

  När det gäller inköpspriset så finns det ingen generell definition av det begreppet utan vad som ingår i detta beskrivs i elhandlarens avtalsvillkor. Min uppfattning är att man ska byta elhandlare vid missnöje. Det går också att anmäla det som man uppfattar som oskäliga avtalsvillkor till Konsumentverket. Information om det finns här; http://www.konsumentverket.se/Konsumentfragor--...

  Med vänlig hälsning

  Thomas

  Thomas Björkström Energimarknadsinspektionen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy