Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Rörligt Flex Elpris med el från vattenkraft - Villa, för elområde 2

Hej!

Hittade följande elavtal på er sajt: Rörligt Flex Elpris med el från vattenkraft - Villa, för elområde 2  för 54,71 öre/kWh (Fortum).

Men på Fortums hemsida hittar man inget som kommer i närheten av detta. Hur kommer det sig?

//Jasper

Kommentarer

 • Hej Jasper,

  Tack för informationen om att Fortums priser inte stämmer. Vi har varit i kontakt med Fortum angående de felaktiga prisuppgifterna och inom kort ska prisuppgifterna stämma.  

  På Elpriskollen.se ska elleverantörerna uppdatera sina priser och leveransvillkor så snart uppgifterna ändras. Vad gäller de rörliga elavtalen finns det en s.k. brytperiod (mellan den 1-10 i varje månad) i vårt inrapporteringssystem vilket innebär att samtliga rörliga elavtal publiceras på Elpriskollen.se samtidigt den 11 i varje månad. Nu på lördag publiceras alltså de rörliga priserna baserade på juli månad. Detta beror på att elleverantörerna får tillgång till föregående månads elpriser vid olika tillfällen.

  Ei har rutiner för att kontrollera priserna på elpriskollen.se och när vi upptäcker ett fel efter egna kontroller eller efter tips från en konsument så påtalar vi alltid det för elhandlaren som då är skyldig att korrigera de felaktiga uppgifterna. Elhandlaren är enligt ellagen skyldig att rapportera priser och avtalsvillkor till oss.

  Hoppas att du har fått svar på din fråga!

  Vänliga hälsningar,
  Sandra

  Sandra Ågren

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.