Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Se upp för höga fasta avgifter!

Något som jag märkt rent generellt är när någon som anser vara "slug", "smart" och "listig" kommer med ett påstående så är det ingen som ifrågasätter. Man följer bara med strömmen även om det är hur fel som helst. Alla utgår ifrån rörliga priser (elskling.se) men ingen har tänkt till och insett att de som är "billigast" där är även de som har de högsta (dolda och) fasta avgifterna. Det finns aktörer som inte finns med på elskling.se som är billigare.

Myten att det är billigast under sommaren är också något som alla rabblar. Om man gör sin analys och analyserar de olika alternativen hittar man luckor och perioder då man kan pricka in lägre priser beroende på vad man har att utgå ifrån. Inget av detta är svårt men det enklaste är att följa myter och vad andra påstår. Man borde ta egna initiativ och tänka till på egen hand.

Kommentarer

  • Hej Anders,
    tack för ditt inlägg. Jag uppfattar ingen direkt fråga men jag vill gärna kommentera att till vår prisjämförelsesida elpriskollen.se är samtliga elhandlare som är aktiva i Sverige skyldiga enligt lag att rapportera. Där ska dessutom inga dolda avgifter finnas utan jämförpriset ska inkludera allt. Detta gäller för övrigt alltid när ett bolag blir ombett att redovisa sina jämförpriser.

    Hör gärna av dig igen
    Vänliga hälsningar

    Jerker Sidén Energimarknadsinspektionen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.