Till senaste kommentaren

Kan ni ställa av mitt paket vid dörren?

Hejsan! Har valt hemleverans men ingen kan tyvärr vara hemma på dom tiderna jag gav som förslag, men finns det möjligt att dom kan ställa paket bara vid dörren?
Marcus Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Marcus!

  Det behöver vara någon på leveransadressen och ta emot och kvittera sändningen. Om ingen är på plats på leveransadressen kan vi inte leverera, och sändningen tas tillbaka till vår terminal. Om det inte finns någon möjlighet att vara hemma när vi levererar kan vi skicka en fullmakt som behöver skrivas ut, skrivas på och fästas på dörren inför leverans. För att få tillgång till ett engångsintyg måste ni kontakta Kundservice.

  Vid leverans till en privatperson, kommer din sändning alltid att aviseras dagen innan leverans för att vi ska kunna komma överens om lämplig dag, alternativt om du behöver ett intyg.

  Om någon annan skall finnas på adressen för att emotta din leverans, så meddela detta och den personen måste då vara 16 år fyllda, och alltid kunna legitimera sig.

  Man kan som mottagande företag teckna ett så kallat lossningsavtal med Schenker, där man ger tillåtelse att vi alltid får lov att ställa av på anvisad plats utan kvittens på mottagarens egen risk. För att få veta mer om vad det innebär så kontakta Kundservice.

  Vänliga hälsningar,
  DB Schenker Frågor & Svar Kundservice
 • Hej!

  Vänligen ta kontakt med Kundservice och ange sändningsnumret för din leverans, så får du veta vilka alternativ som gäller för din leverans.

  Hälsningar,
  DB Schenker Frågor & Svar Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.