Litar inte på posten

Varför kan jag inte tacka nej till Din privatjurist via e-post eller Mina sidor på nätet? Att tvingas lita på att svarsblanketten med nej tack kommer fram känns inte bra. Litar inte på Posten.

Kommentarer

 • Jag har direkt tackat nej till detta påtvingade "erbjudande" både via mejl samt inskickad svarsblankett.
  Den enda information jag fått om detta var via utskicket som kom med posten förra veckan, jag har inte fått någon info varken via sms eller e-post tidigare då jag har för vana att avregistrera mig från dessa utskick.
  Nu vill jag bara veta att min fackföreningsavgift inte kommer att höjas i väntan på att ni ska registrera att jag tackat nej till denna oönskade tjänst?

 • Hej Anette,
  Den här tjänsten vi erbjuder är kostnadsfri hela april, så själva faktureringen börjar från maj månad.

  Har du tackat nej kommer du givetvis inte att bli debiterad denna kostnad på 35 kr i månaden.

  Ha en fin dag.
  Carina
 • Hej!
  Jag har inte fått någon bekräftelse att jag har blivit avregistrerad. Jag mejlade adressen i förra veckan. Hur lång tid tar det att få en bekräftelse?
 • Hej,
  Genom att mejla in nej-tack ska du ha fått en bekräftelse på mottaget mejl vilket är detsamma som bekräftelse på att du avregistreras från tjänsten Din privatjurist. Vill du få det dubbelt bekräftat kan du mejla till fraga@dik.se och ange ditt person- eller medlemsnummer i mejlet så får du en ärendebekräftelse via mejlen.
  Sara Luthander Chefsjurist
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.