Till senaste kommentaren

Dubbel medlemsavgift på faktura

Hej DIK!
Jag är av misstag ett par dagar sen med den senaste fakturan från er, men nu när jag ska betala märker jag att medlemsavgiften står två gånger, men avgiften till din privatjurist och a-kassan har bara en enkel post var. Fakturan är alltså på 279 kr mer än vanligt. Är detta i sin ordning, eller har något blivit fel?

Kommentarer

 • Hej Frida,
  Både ja och nej... Det är korrekt att det den här månaden är ett högre belopp än vanligt på fakturan, men det är naturligtvis egentligen inte alls i sin ordning.

  Tyvärr har en bugg hos vår systemleverantör gjort att medlemsavgiften inte lades på fakturan som den skulle vid faktureringen av augusti månads avgifter. I stället tas därför dubbel avgift ut avseende september månads medlemsavgift.

  Dock var det enbart själva medlemsavgiften som buggen påverkade. För de medlemmar som också har tjänsteförsäkringen Din privatjurist (35 kr) och betalar till A-kassan (110 kr) fungerade dessa betalningar dock som de skulle. Därav att din faktura föregående månad blev 279 kronor högre.

  I sammanhanget vill jag uppmärksamma dig på att du genom att koppla betalningen av din medlemsavgift till e-faktura eller autogirobetalning kan slippa att betala 35 kr fakturaavgift varje månad. Om du är intresserad av det finns det information om det här i Frågeforum: ​Hur kan jag undvika fakturaavgiften?​​​ Hur får jag e-faktura?

  Hoppas detta besvarar din fråga.
  Sara Chefsjurist

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.