Avgiften

Jag har autogiro för min avgift men det har inte betalats någon avgift i månadsskiftet juli/augusti. Varför?
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej,
  Vi har för tillfälllet problem med en filöverföring angående autogirobetalningarna som skulle skett i skiftet juli-augusti. Därför har inga avgifter som betalas via autogiro genomförts ännu och vi kan idag inte med säkerhet säga vilken dag medlemsavgiften kommer dras från ditt konto.

  Vi arbetar med frågan och räknar med att det löser sig i nästa vecka (vecka 33).

  Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på förståelse.
  Med vänliga hälsningar // DIK
  Sara
 • Hej, fick först igår meddelande fr min bank att avgiften fr er inte dragit (drygt 2v efter det att det skulle gjorts). Kommer ni dra dubbelt nästa månad eller ska jag göra en extra inbetalning?
  Camilla
 • Hej,
  Det kommer dras dubbel avgift nästa månad. Men om du vill kan du göra en extra inbetalning innan dess. För extra betalning kan du använda samma OCR-nummer som står angivet på fakturan. Eller mejla till fraga@dik.se så skickar vi uppgiften via mejl till dig.
  Sara
 • Hej!
  Själv fick jag e-faktura från er med en mindre summan än vanligt att betala? Är det en del av ovannämnda strul?
  Nino
 • Hej,
  Tyvärr kom det i juli månad en tillfällig bugg i systemet vilken gjort att själva medlemsavgiften inte kommit med på fakturan som den ska i juli månad. Det kommer i stället att tas ut dubbel avgift nästa månad.

  Om du inte vill vänta till nästa månad utan vill betala redan nu går det bra. Du använder då samma OCR-nummer som redan finns på din faktura och lägger på belopp motsvarande medlemsavgiften.

  Är du osäker på OCR-numret eller avgiften - dvs inte vill vänta till nästa månad - kan du mejla vår medlemsservice fraga@dik.se och be dem mejla uppgifterna du saknar.

  Hoppas detta besvarar din fråga.

  Sara

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.