Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vill teckna studentprenumeration - går ej!

Hej!
Jag är studerande och såg att ni har ett studenterbjudande på e-DN. Jag lyckas dock inte aktivera det, kan ni hjälpa mig?
Mvh
Marita Sahlsten
Marita Sahlsten Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Marita!

  Vad kul att du vill prenumerera på DN.

  Det studenterbjudande vi har är DN Mellan 49 kr för 6 månader.
  För att teckna en studentprenumeration kan du klicka här och fylla i dina uppgifter.

  Tveka inte att höra av dig om det är något annat du behöver hjälp med. 

  DN Kundservice
 • Hej,

  Ovanstående fungerar inte. Sidan står bara och snurrar på Läser in information. Jag har försökt förlänga min studentprenumeration nu i veckan då den gått ut.
  Hanna
 • Hej!

  Jag har också problem med länken. Just nu har jag en "vanlig" prenumeration på e-DN men eftersom jag är student vill jag gärna ha det rabatterade priset. Hur ska jag gå tillväga?

  Mvh/Johnn
  Johnn Andersson
 • Hej,

  Tack för att ni skriver till oss. I första hand rekommenderar vi mecenats hemsida eftersom de ska kunna verifiera er som studenter direkt.  Om det av någon anledning inte går så kan ni maila till kundservice@dn.se där kan ni bifoga studentintyg i mailen.

  Lycka till och Välkomna.

  Ha en fortsatt fin dag!


  Anna DN Kundservice
 • Tack för svar.

  Problemet försvann om man gick in via datorn och inte via mobilen. Det var DN:s sida som inte fungerade. Ni kanske skulle titta på det iallafall.
  Hanna
 • Hej Hanna,

  Tack för svar. Bra observerat av dig. Jag tar detta vidare till våra digitala tekniker för lösning. Skönt att det löste sig för dig.

  Tack för att du läser Dagens Nyheter.

  Ha en fin dag!


  Anna DN Kundservice
 • Hej!

  Har försökt beställa studentprenumeration via datorn men det fungerar ändå inte. Går in via länk genom mecenat. Vore tacksam om ni skulle kunna titta på det.

  Tack
  Johanna
 • Hej Johanna!

  Tack för att du kontaktar oss.

  Felet uppstår om man blockerar nedladdning av cookies från sidan. Kan du godkänna dem innan du provar att teckna erbjudandet på nytt?

  Fortsatt trevlig dag!
  Robert DN Kundservice
 • Inget av råden fungerar...
  Jac
 • Hej Jac!

  Det var tråkigt att höra. Våra utvecklare undersöker om det går att få bukt med problemet med cookies. Om du fortarande inte lyckas beställa studentprenumerationen via vår hemsida ber vi dig ladda upp en kopia av ditt studentintyg i vår chatt så kan vi registrera prenumerationen manuellt.

  Fortsatt trevlig dag!
  Robert DN Kundservice
 • Hej!
  Måste jag skaffa ett mecenatkort för att ta del av studenterbjudandet eller räcker det med att vara student? Om mecenatkort krävs får ni gärna skriva det vid erbjudandet så blir det tydligare.
  Tack på förhand!
  Hanna
 • Hej Hanna!

  Vi har valt att samarbeta med Mecenatkortet och Studentkortet eftersom det är ett smidigt sätt för oss att verifiera att du är student. Om du har någon annan form av intyg går det bra att ladda upp en kopia av det i vår chatt på kund.dn.se så hjälper vi dig.

  Fortsatt trevlig dag!
  Robert DN Kundservice
 • Hej!
  Jag vill aktivera mitt medlemsskap men enligt svart fr DN kan ni ej verifiera att jag är student. Jag har studentkort. Bor i Indien för tillfället. Vill gärna påbörja prenumerationen så snart som möjligt! Vad göra?
  Maria Strandberg
 • Hej!
  Jag har studentkort och är naturligtvis inskrivande student, men jag alltid gick fel: "vi kan inte verifiera att du är student".
  MvH,
  Beate
  beate proske
 • Hej, jag hat samma problem som Maria och Beate, och har även studentkortet. Har provat både via datorn och mobilen men får samma svar.
  Elias MATTHIESSEN
 • Ännu en student med samma problem.. 
  Går ej att teckna studentprenumeration. Får meddelandet att man inte kan verifiera att jag är student, trots att jag innehar Studentkortet där rabatten erbjudes!
  Margareta
 • Hej,

  Tack för att ni skriver till oss. I första hand rekommenderar vi mecenats hemsida eftersom de ska kunna verifiera er som studenter direkt.  Om det av någon anledning inte går så kan ni maila till kundservice@dn.se där kan ni bifoga studentintyg i mailen. Om ni har någon annan form av intyg går det bra att ladda upp en kopia av det i vår chatt på kund.dn.se så hjälper vi er.

  Ha en fortsatt fin dag!


  Med vänliga hälsningar
  Setta DN Kundservice
 • Jag har tecknat en student prenumeration (49 kr - 6 månader). Ser att det är samma inloggningsupgift till både DN och DI. Betyder det att med 49 kr har en prenumeration på båda med endast 49 kr?
  BL

  BL
 • Hej BL,

  Tack för att du kontaktar oss.

  Om man har en prenumeration hos oss samt en på Di så är det samma inloggningsuppgifter, men har man endast prenumeration hos oss på Dagens nyheter så har man ej tillgång till Di, utan då behöver man även teckna sig för en prenumeration på Di också, så man kan ej logga in på Di om man endast har en prenumeration på Dagens nyheter.

  Önskar dig en trevlig dag!
  Rickard DN Kundservice
 • Hej länken fungerar inte!
  Med vänlig hälsning, Jenny
  Jenny häggström
 • Jag vill bara confirm om min prenumeration âr student. De står bara “digital” på min profil. Tack
  Claudia
  Claudia Tenen
 • Hej!

  Vi beklagar om länken inte fungerar för dig Jenny. Vänligen ladda upp en kopia av ditt studentintyg  på vår chatt så hjälper vi dig.

  Det stämmer Claudia, din prenumeration är registrerad enligt vårt studenterbjudande.

  Trevlig läsning!
  Robert DN Kundservice
 • Hejsan!

  Försöker skaffa studenterbjudandet via studentkortets hemsida utan framgång. Måste man använda mecenats hemsida? Eller ska det gå med studentkortets också?

  Mvh
  Niklas

  Niklas
 • Hej Nicklas,

  Vi beklagar att du ej kan registrera dig för prenumerationen via mecenats sida, när du försöker anmäla dig för prenumerationen , får du då något felmeddelande ?

  För om du går in på studentkort.se så hänvisas man vidare till https://mecenat.com/se/ då dessa sidor är detsamma.

  Om du ej kan komma vidare med din beställning så går det även bra att du kontaktar vår chatt så hjälper vi dig, där du då kan ladda upp en kopia på ditt studentintyg.

  Önskar dig en God Jul!

  Rickard DN Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy