Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Studentprenumeration

Hej!

Jag är intresserad av en digital studentprenumeration av DN. Jag undrar om det erbjudandet även gäller för mig som studerar på heltid i Kanada? Jag får CSN från Sverige och är svensk medborgare.

Med vänliga hälsningar,


Kommentarer

 • Hej Helenah,

  Tack för att du skriver till oss.  Prova att gå in via mecenats hemsida. Där ska de kunna verifiera dig som student direkt. Om det inte fungerar så kan du mejla till kundservice@dn.se och bifoga ditt studentintyg i mejlet så hjälper vi dig där.

  Välkommen!

  Ha en fortsatt fin dag.

  Setta DN Kundservice
 • Hej!
  Jag har flera gånger igår försökt gå in på DN via studentkortet för att  förlänga min digitala studentprenumeration  6 månader för 49 kr. Hittills förgäves trots att tre olika personer på  DNs kundtjänst försökte hjälpa till. Hur gör man egentligen??
  Det blir bara rundgång och mitt konto påstås vara tomt. Välj erbjudande svarar inte.
 • Hej Carl-Johan,

  Tack för att du hör av dig. Mejla till kundservice@dn.se så kan vi hjälpa dig att lägga upp prenumerationen manuellt. Bifoga ditt studentintyg. Du är varmt välkommen.

  Tack för att du läser Dagens Nyheter.

  Vänligen
  Anna DN Kundservice
 • Hej Anna!
  Igår bifogade jag mitt studentintyg och hoppades på  att du  skulle hjälpa mig att lägga upp en studentprenumeration  manuellt. Likväl skriver Siri Olsson nu på morgonen att jag ska gå in via studentkortet. Jag försökte detta för fjärde dagen nu på morgonen men hamnar i samma  återvändsgränd. Jag lyckas alltså inte  fixa en prenumeration själv. Kan du  hjälpa mig?

  Med vänliga hälsningar
  Carl-Johan Thörn

 • Hej Carl-Johan,

  Tack för ditt svar. Jag beklagar att det inte blev gjort på rätt sätt. Skrev du att du redan försökt via mecenat och att du blivit hänvisad till kundservicemejlen?
  Om inte så gör det och sänd tillbaka mejlet till kundservice@dn.se.

  Du är varmt Välkommen.

  Önskar dig en fin helg!

  Vänligen


  Anna DN Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.