Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Slänga gamla tidningar

När jag försöker ladda ner dagens tidning kommer det upp ett meddelande att det inte finns plats för det.hur gör man för att slänga gamla tidningar?

Kommentarer

 • Hej Karin,

  Tack för att du skriver till oss. Om du avinstallerar appen och laddar ner den på nytt så raderas alla sparade tidningar. Det är nog det enklaste sättet att göra det på.
  Tack för att du läser Dagens Nyheter.

  Ha en fortsatt fin dag.


  Anna DN Kundservice
 • Jag förstår inte varför DN inte kan vara lika modern som andra tidningar där man trycker på ett kryss och tar bort en gammal tidning?  
  Det är ju stenåldern som du föreslår att avinstallera och sedan installera!  Jag vill gärna få svar från DNs IT ansvarig.
 • Hej Victor!

  Tack för att du kontaktar oss.

  Att avinstallera appen är bara nödvändigt om man vill rensa ett stort antal sparade utgåvor. Vid rensning av enstaka utgåvor rekommenderar vi att du istället klickar på den gröna bocken vid den nedladdade utgåvan och sedan svarar OK på frågan om du vill radera.

  Vi vill även passa på att tipsa om möjligheten till automatisk nedladdning samt automatisk rensning efter ett antal dagar som du hittar under inställningar i appen.

  Fortsatt trevlig dag!
  Robert DN Kundservice
 • Hej, jag har samma problem, och jag hittar ingen grön bock så jag har tagit bort appen och laddat ner på nytt, men det ser exakt lika ut på den appen - alla gamla ex ligger kvar och meddelande kommer upp om att det inte finns plats att ladda ner dagens tidning.
 • Hej,

  Tack för ditt inlägg.

  Om det inte är någon grön bock på tidningarna så är de inte nedladdade på plattan eller mobilen. De som är märkta med en blå symbol ligger däremot på DN's servrar så att du ska kunna ladda ner dem.
  Det är något annat som tar mycket plats. Här står hur du kontrollerar vad som tar plats på en iOS-enhet
  https://support.apple.com/sv-se/HT201656 

  Med vänlig hälsning

  Daniel DN Kundservice
 • Tack för svar, jag ska kolla det.
  Med vänlig hälsning,
  Lena
 • Men ska man inte kunna läsa dagens tidning strömmande, utan att ladda ner den? Jag har inte valt Automatisk nedladdning av utgåvor, men tidningen laddas ner när jag läser.
  En bagatell, men jag undrar.

  Hälsningar Anne-Marie 

 • Hej Anne-Marie,

  Tack för att du skriver till oss. Det är inga problem om man har wifi men om man är någonstans där sådant inte är tillgängligt så är det besvärligt att läsa DN som tar ganska mycket utrymme på en telefon eller Ipad.
  Tack för att du läser Dagens Nyheter.

  Ha en trevlig kväll.

  Vänligen


  Anna DN Kundservice
 • Hm. Jag udrade alltså om och hur man kan undvika att DN laddas ned medan jag läser?
 • Hej,

  Tack för att du skriver. Det går tyvärr inte att undvika det men om du bara är lite nyhetssugen kan du ju gå in på DN appen och bara läsa nyheter från flödet (som tar mycket mindre plats) och vänta med att läsa eDN tills du är uppkopplad mot wifi.

  Vänligen


  Anna DN Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.