Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tidningen hamnar i porten

Hej.
Jag har inte fått  någon tidning fr.o.m. fredag 7/9 och ännu inte idag 16/9. Jag har anmält det här hos kundtjänst digitalt och inte pratat med någon än. Jag trodde att det skulle lösa sig men det enda jag såg häromdagen var att det låg några trasiga DN och Sv. Dagbladet utanför porten.

Kommentarer

 • Hej Bo,

  Det har varit låsproblem hos er sedan 16/9.
  Beräknad klardatum är 19/9.

  Så det jag kan tipsa om är att kolla efter tidningen om den ligger i porten dessa dagar alternativt läsa PDF-tidningen på nätet.

  Vänligen,
  Natalie Kundservicekoordinator
 • Hej. Jag har inte fått någon tidning sen morgonen den 6/9 och inte än idag. Jag har inte märkt eller hört något om att låset skulle vara trasigt,budet har väl kod? Det har ju fungerat den 6:de och tidigare, varför inte nu? Jag har funderingar på att avsluta prenumerationen,lite osäker faktiskt....../Bosse
 • Hej igen,

  Budet har skickat meddelande till oss om att det är låsproblem vilket kan innebära att brickor bytts ut, kod ändrats eller annan orsak. När budet inte kommer in kan det betyda att de behöver lägga tidningarna i porten och då blir fastighetskötarn ansvarig för att meddela er om tidningarna. Jag ser att du inte blivit kompenserad för 8/12 tidningar så i detta fall kan jag göra ett undantag och kompensera dig så att vi drar bort kostnaden för 12 tidningsnummer från din nästa faktura, hoppas detta kan vara ett plåster på såren.

  Med tanke på att låset skall vara löst idag (19/9) så bör tidningen kunna distruberas på rätt sätt senast imorgon. Ifall samma problem uppstår imorgon bör du kontakta kundservice så att vi kan prata med distrubutören ännu en gång.

  Vänligen,

  Natalie Kundservicekoordinator
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.