Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan jag läsa DN digitalt på Kindle?

Hej, jag har precis prenumererat och vill läsa DN i min Kindle? Hur gör jag detta?
Krisztina Dull Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för ditt inlägg.

  Appen är inte anpassad Kindle men det ska ändå inte vara omöjligt att läsa DN på plattan. Det ska ju finnas en webbläsare på Kindle och du kan ju se hur DN.se ser ut i den.
  Något som kanske fungerar bättre är att dra nytta av att Kindle har stöd för PDF och du kan hitta DN som PDF här https://kund.dn.se/mitt-konto/dn-som-pdf/ 

  Med vänlig hälsning
  Daniel DN Kundservice
 • Hej, 
  Jag försöker hjälpa mina föräldrar att läsa DN på sin Kindle Paperwhite, och jag kommer så långt som till sidan för att ladda ner tidningen som PDF, men där tar det stopp och när jag försöker ladda ner tidningen får jag felmeddelandet att "only files with the extensions .azw, .prc, .mobi or .txt can be downloaded "
  Ett alternativ verkar iofs att vara att ladda ner pdfen till en dator och sedan mejla eller föra över pdfen via USB till Kindle, men så pass väl känner jag mina föräldrar att jag inser att det kommer aldrig att hända (skulle dessutom gissa att pdfen ändå är för stor att mejla). 
  Min fråga är om det finns möjlighet att ladda ner pdfen i något av formaten ovan, alt. att på något sätt automatiskt få pdfen mejlad till sin @kindel.com-mejla? 
  Vänligen
  /
  Eskil Österling
  Eskil Österling
 • Hej

  Tack för ditt inlägg.

  Det går tyvärr inte att ändra nedladdningsformat på pdf tidningen utan det är först när du väl laddat hem filen som det finns program som kan omvandla pdf filer till andra filformat. Vi har heller inget sätt att automatiskt maila ut dagens pdf.

  Men du ska kunna öppna pdf tidningen utan att ladda hem den och Kindle ska kuna läsa pdf filer även om den inte kan ladda hem pdf filer.

  Testa också att istället använda e-tidningen som du hittar på http://dagens.dn.se/. Där får ni upp hela papperstidningen i digitalt format och bläddrar i den precis som med pdf tidningen.

  Med vänlig hälsning
  Rickard DN Kundservice
 • Hej,
  Tack för svar! Tyvärr funkar inte dagens.dn.se heller, det verkar som om det är något på sidan som browsern inte klarar av att läsa för sidan blir alldeles grå.
  Men det skulle vara kul om DN gick att läsa på Kindle så hoppas det kommer!
  Vänligen
  /
  Eskil Österling 

  Eskil Österling
 • Hej Eskil,

  Tack för att du skriver till oss. Vi kommer att framföra ditt önskemål till våra digitala tekniker.

  Ha en fortsatt fin sommar!
  Anna DN Kundservice
 • Hej,
  Jag fyller på i tråden här.
  Jag har just köpt en Letto Frontligt frpn Ad Llibris. Om det fanns ett smidigt sätt att läsa tidningen på den (liknande Kindle) skulle det vara fantastiskt (men den är dock lite vä liten) Det är mer hälsosamt och pappers-likt. Det känns bättre att ha en enkel apparat endast för läsning vid frukostbordet, nu när papperstidningen blir så pass dyr att jag överger den. Jag vill ju att barnen ska läsa tidningen på ett överskådligt sätt, men utan att få en surfplatta som distraherar dem så mycket i händerna. Fanns det en svartvit läsplatta med elektroniskt bläck som var smidig i sin funktion anpassad för dagstidningar, skulle jag köpa den.
  Johan
 • Hej Johan,

  Ursäkta sent svar! Din fråga hade hamnat fel.

  Tack för dina synpunkter. Vi har vidarebefordrat dem till de utvecklingsansvariga.
  Therése
 • Hej, befinner mig sedan årsskiftet på Cypern och stannar till april. Har anmält uppehåll
  i prenumerationen och vill  läsa alla artiklar på webben. men då krävs lösenord som jag
  som jag inte har en susning om.          varför så krångligt ? Ni borde kunna enkelt se om man är prenumerant eller ej. Hur gör jag ?
  Hälsningar
  Ingvar A

  PS dessutom snor ni en månad när man begär uppehåll !!! Mycket dåligt !!!
  ingvar a
 • Hej Ingvar,

  Tack för att du skriver till oss. När det gäller lösenord behöver du bara trycka på glömt lösenord vid inloggningen på DN.se. Då skickas en länk till din epostadress där du kan välja ett nytt. Sen loggar du ut (om du står som förinloggad) och loggar in igen.

  Ha en fin dag.


  Anna DN Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.