Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Inloggning

Försöker logga in på mitt DN-konto med min iPad, men kommer kommer bara halvvägs till adressen ”kundbeta.se”, sedan börjar inläsningen om igen... Sjukt frustrerande! Tänkte ladda ned e-boken och ta med på resan!

Kommentarer

 • Hej Anders,

  Tack för att du kontaktar oss. Mitt tips är att du går in via chrome och söker upp dn.se den vägen eller så kan du prova denna länk som går direkt till erbjudandesidan där e-böckerna ligger. Det kan hjälpa att rensa cache och cookies om du vill ha bort betaversionen. Hoppas att detta fungerar för dig och att du får en trevlig resa.

  God fortsättning och Helg.

  Vänligen
  Anna DN Kundservice
 • Tack, jag prövar det du föreslår.

  God fortsättning själv!
 • Som ny på datorn ber jag om hjälp att hitta uppgiften (som jag såg häromdan) att familjemedlemmar kan läsa digitalt! Där stod att 5 medlemmar....

  Ingen har meddelat mig det nya prenumerationsnumret!? Nuvarande:71445018
  Jag heter  Geirid Fiskesjö, prenumerationen står i min mans namn, Bertil Fiskesjö
 • Hej Geirid,

  Tack för att du skriver till oss. Vi har ingen epostadress inlagd i er kundbild. Vilken epostadress vill ni koppla digitalt? När vi kopplat er digitalt mot er kundbild med önskad adress så kan ni sedan logga in på kundservicesidan och lägga till familjeinlogg.

  Återkom med adressen ni vill att vi ska ansluta er med. Välkomna!

  Tack för att ni läser Dagens Nyheter.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Vänligen


  Anna DN Kundservice
 • Tack f ör svar. På telefon nyligen fick jag tilldelat ett lösenord (123456), fast jag trodde att jag skrivit in ett igår :  fiskesjo). Men om jag använder det nya, så ber jag att ni kopplar in vår  son på magnusf@fastmail.fm, så att han kan läsa digitalt online. TACk!
  Med vänlig hälsning Geirid Fiskesjö
 • Hej Geirid,

  Vilken epostadress är det ni har registrerad idag? Jag får inte fram dig på den adressen du mailar ifrån? Och det finns ingen mailadress i kundbilden. Jag försöker fastställa ditt användarnamn för att kunna hjälpa dig.
  Återkom med den mailadress du fick lösenord till. Tack och välkommen åter.

  Trevlig Kväll!
  Anna DN Kundservice
 • Hej Anna på DN!
  Tacksam att du hjälper mig. Vi har , sen många år, mailadressen: bergosun@telia.com , men vi har nog inte uppgett den till DN förut (helårsprenumeration, betald för hela året 20171117).. Jag försökte  få in magnusf@fastmail.fm  som läsare online genom att ange vår mailadress + lösenord (fiskesjo, för några dagar sen), men sen fick jag igår lösenordet 123456 av någon på DNs telefon , så nu vet jag inte vad som gäller.
  Tacksam för hjälp / Geirid Fiskesjö
 • Hej igen Geirid,

  Nu har jag skickat en ny länk till mejladressen BERGOSUN@TELIA.COM där ni kan välja ett nytt lösenord. Ert användarnamn är er mejladress ovan. Ni kan välja om samma som ni fick förut.

  När ni är inloggade på DN.SE så går ni till kundservice sidan via denna länk och där går ni in på familjekonto:  När ni tryckt på lägg till underkonto är det bara att lägga till den mejladress ni vill bjuda in. Lycka till och mycket nöje!

  Ha en trevlig kväll!

  Vänligen


  Anna DN Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.