Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Går ej att skriva Ü (eller andra alternativa tecken) i korsordet

Hej!

Dagens nutidskryss innehåller ett ord som ska stavas med tyskt Ü. Tyvärr går det inte att skriva när man löser korsordet digitalt. Jag använder Chrome sedan gammalt, jag vet hur man gör för att skriva tecknet men det blir inget tecken alls. Jag har provar i två olika plattor med Android. Jag testade då att skriva något annat av de alternativa varianterna för olika bokstäver och det är samma sak. Bara det "rena" tecknet i svenska alfabetet funkar.

Kommer ni att justera rättningsmallen så det blir godkänt med U? Om inte är det ingen idé att skicka in lösningen.

Kommentarer

 • Hej Björn,

  Tack för att du skriver till oss. Korsordsidan tar inte emot tyskt u alls. Så jag tror inte att den kräver det. Vilket korsord är det? Och vad är det för ord? Fråga? Du har möjlighet att skriva till korsord@dn.se och hör med dem direkt.
  Tack för att du läser Dagens Nyheter.

  Önskar dig en fin första Advent!


  Anna DN Kundservice
 • Det har hänt igen! Varje gång jag vill fortsätta lösa ett börjat korsord måste jag börja om, alla ord jag skrivit tidigare har försvunnit. Hur gör jag för att de ska stå kvar?

  Mvh
  Anneli Brännström

 • Hej Anneli!

  Tack för att du kontaktar oss. Jag beklagar de problem du har haft med korsorden. Är det samma problem om du använder en annan webbläsare? Om problemet kvarstår så testa att rensa cache och cookies.

  Trevlig helg!


  Med vänliga hälsningar
  Setta DN Kundservice
 • Vet inte hur man gör för att få igång korsordet
 • Hej Borje,

  Tack för att du skriver till oss. Går du in via e-dn eller går du via länken https://korsord.dn.se/ . Vad är det som händer när du går in på sidan? Får du något felmeddelande? Återkom med mera information om du inte får det att fungera.

  Önskar en fortsatt fin dag!

  Vänligen
  Anna DN Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.