Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

avsluta abonnemang DN New york times

Hej!Jag tackade ja och anslöt till dn new york times som tillägg på mitt dn nätabb. Men jag ångrade mig redan dagen efter och mailade er att jag ångrade detta tillägg och ville avsluta det.Såklart vill jag behålla dn.se online abonnemanget men inte ha tillägget med nw times. Jag ser att detta inte avslutades och att jag betalade för det denna månad.Jag ångrar köpet och vill avsluta det omgående.Detta är mitt andra mail.Vänligen bekräfta tack.

Kommentarer

 • Hej Rebecka,

  Jag ska självklart hjälpa dig med detta, vilken typ av digital prenumeration vill du teckna? Vi har nämligen två olika, läs mer här: https://kund.dn.se/bli-prenumerant/

  Jag avslutar din nuvarande prenumeration från den 27/9 eftersom den är betald till dess. Efter det kan du i lugn och ro teckna en ny prenumeration från början och på egen hand via vår hemsida. Ifall du ändå vill att jag gör det åt dig kan du svara på detta meddelande.

  Vänligen,


  Natalie Kundservicekoordinator
 • Hej!Jag vill behålla min nuvarnade prenumereration för 99 kr månaden.Jag ångrar tillägget av NW Times!Vänligen ta bort det och låt mitt tidigare abbonemang vara kvar.Vänligen bekräfta ,tack.mvh Rebecka
 • Hej Rebecka,

  Det går tyvärr inte att avsluta endast NYT prenumerationen då det är ett paket. Jag måste därför avsluta prenumerationen. Lättast är om du själv återstartar en prenumeration så det blir rätt med autogiro, ifall jag startar en prenumeration till dig kommer du nämligen få faktura hem istället då jag inte har tillgång till dina kontouppgifter.

  Ifall du ändå vill att jag startar den nya prenumerationen till dig så skulle jag behöva personnummer, banknamn, clearingnummer och kontonummer.

  Vänligen,
  Natalie Kundservicekoordinator
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.