Värdecheck

hej, jag kommer inte åt en värdecheck på 100 kr, jag har över 10000 sparade poäng ????
arne vallqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Arne

  För att använda dina poäng gör du det via coop.se, appen i mobilen eller via Medlemspunkten i butiken. På dessa ställen kan du se ditt aktuella poängsaldo samt välja vad du vill göra med dina poäng i Poängshoppen. Där kan du välja allt från värdecheckar hos Coop till biobiljetter, resor och hotell.

  Så här gör du för att använda poäng
  • Gå in i Poängshoppen på coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i butiken.    
  • Välj mellan olika värdecheckar från Coop eller erbjudanden från någon av våra utvalda partner.
  • Om du väljer en värdecheck hos Coop, laddas den på alla kort i hushållet och rabatten dras nästa gång någon i hushållet gör ett köp som överstiger summan på värdechecken och drar sitt Coop-kort eller visar legitimation i kassan.    
  •  Väljer du ett erbjudande från någon av våra partner, får du en kampanjkod mejlad till dig, som du sedan uppger vid kontakt med partnern. Kampanjkoden hittar du även om du loggar in på coop.se eller i appen under ”Mina poäng” och ”uttagna poängvaror”.
  Kontrollera gärna att du är fullständigt inloggad på coop.se och att ditt namn står uppe i högra hörnet. Om du har en automatiskt inloggning sparad i webbläsaren kan du även prova att logga ut och logga in igen. Om det ändå krånglar för dig så är du välkommen att ringa in till oss på kundservice så hjälper vi dig vidare.

  Du kan även ladda värdecheckar genom att dra ditt Coop-kort i Medlemspunkten i din Coop-butik.

  Med vänlig hälsning

  Coop
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.