Poäng

1) Varje månad Har jag ca 1500 p som snart förfaller och jag byter dem mot poängvaror för 10 000 p men nästa månad har jag nya 1500p som förfaller. Är det inte de äldsta som förfaller först och är det inte dessa som används först när jag tar poängvaror?  
2) går det att se en översikt över alla poäng som kommer att förfalla och när?

Kommentarer

  • Hej Susanna

    Från och med 1 juli 2017 är de poäng du samlar in giltiga i tre års tid. Coop har ett av Sveriges bästa medlemsprogram och vi vill att våra kunder ska använda sina poäng antingen genom värdecheckar i våra butiker eller genom att sätta guldkant på vardagen genom våra partners. Jämfört med andra bonusprogram är tre års giltighetstid en lång period som vi bedömer är en god tid för kunderna att använda sina poäng. (För poäng intjänade före första juli 2017 gäller fem års giltighetstid.) Det innebär att poäng tidigast började förfalla 31 juli 2019. Poängen förfaller månadsvis. Om du någon gång använt poäng är det alltid de äldsta poängen som dras först. Här kan du läsa mer om poängens giltighetstid: coop.se/medlem/poangens-giltighetstid/

    Om du loggar in på Coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i din Coop-butik kan du se om du har poäng som förfaller inom det närmaste året.

    Med vänlig hälsning


    Coop
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.