Personliga erbjudanden

Hej!
Har nyss fått personliga erbjudanden. Det sägs att det ska vara varor som jag handlar regelbundet och som jag då också borde uppskatta att få som personligt erbjudande. Jag kan konstatera att det senaste jag fått inte innehåller speciellt mycket som jag brukar handla. Ex barntandborste. Det har jag köpt en enda gång till mitt barnbarn. Ädelost köper jag till en rätt som vi brukar göra, inte ofta alls! Tipsen träffar inte heller mig. Det här var en stor besvikelse. Bättre koll borde ni ha på vad jag handlar! Ex Zoegas kaffe, Änglamarks rapsolja, Änglamarks toapapper eller hushållspapper, eko-ägg mm, mm.

Hälsningar

Bengt
Bengt Gustafsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Bengt

    Mina Erbjudanden styrs av en automatisk regelstyrd process. Vi jobbar ständigt med att försöka anpassa våra erbjudanden och rabatter efter våra kunder och sålla fram erbjudanden på det du gillar att köpa. Mina erbjudanden är bra rabatter på varor du brukar köpa men även erbjudanden på andra varor som vi tror du skulle tycka om. Om du exempelvis tidigare köpt naturell kvarg från Coop, så kanske du gillar andra varor liknande varor från Coop, så som Coop Keso.

    Vi tar självklart dina tips och synpunkter vidare till ansvarig, detta hjälper oss i vårt förbättringsarbete och i utvecklingen av personliga erbjudanden.

    Med vänlig hälsning
    Coop
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.