Coop Konto vs Coop Mastercard

Vad är det för skillnad mellan Coop Konto och Coop Mastercard? Jag har ett Coop Konto där jag har 6 000 kr i kredit (använder aldrig, fick utan att be om det), erbjudanden laddas där, jag sätter in pengar där och det fungerar som medlemskort. Vad är skillnaden mellan det och "uppgraderingen" mer än att jag får kredit och att det tillkommer en årskostnad?
Annelie Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Annelie.
    Coop Mastercard är det enda kort du behöver som medlem. Det fungerar som ett medlems-, betal- och kreditkort i ett. Använd kortet till alla dina köp - här hemma och utomlands. Du får upp till 0,5 poäng extra per krona om du handlar med Coop Mastercard - både på Coop och i andra butiker. Största skillnaden från Coop Konto är att du kan använda Coop Mastercard överallt och samla poäng på alla dina köp. Med Coop Mastercard ingår det även en kompletterade reseförsäkring med bland annat avbeställningsskydd och förseningsförsäkring gäller när du betalar minst 75 procent av resan med kortet. Försäkringen ger också ett skydd för din familj och upp till tre medresenärer om du betalar minst 75 procent av deras resa med kortet.

    Med Coop Mastercard får du en månatlig faktura där alla köp under senaste perioden redovisas istället för att sätta in pengar i förväg på kortet. Väljer du att betala hela skulden betalar du ingen ränta. Delar du upp den i mindre delar betalar du ränta på den kredit du utnyttjar. Tänk på att du har upp till 55 dagars räntefri kredit på alla dina köp.

    Hälsningar
    Coop Mastercard
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.