Medlem

Ni gav andra medlemmar olja men varför gav ni inte mig för att jag är också medlem
Khananesho kyo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Khananesho

  Alla medlemmar får inte alla erbjudanden varje gång. Coop skickar medlemserbjudanden med olika frekvens till olika kunder vid olika tillfällen. Skälen till detta är bland annat de olika butikskedjornas uppträdande på marknaden och hur enskilda medlemmar nyttjar butikskedjan. Exempelvis så är Stora Coop ofta den stora butiken som medlemmarna främst besöker vid veckoslut och storhelger, Coop är ofta butiken som medlemmarna besöker flera gånger i veckan.

  Beroende på vilken kedja medlemmen handlar mest i så har Coop olika frekvens för utskicken. Det faktum att Coop har cirka tre miljoner medlemshushåll innebär också att det är en omöjlighet att skicka medlemserbjudanden till alla medlemmar vid samtliga tillfällen. Detta beroende på varutillgång och flera andra fysiska faktorer som logistik och övriga pågående kampanjer i exempelvis flygbladen.

  Ytterligare faktorer som påverkar vem som får medlemserbjudande vid ett visst tillfälle eller inte är köpbeteende hos enskilda medlemmar. Alla medlemmar har lite olika köpbeteenden och får erbjudanden vid olika tillfällen då någon medlem handlar ofta i en Lilla Coop, medan en annan medlem kanske handlar en gång i månaden i en Stora Coop.

  Med vänlig hälsning


  Coop
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.