Till senaste kommentaren

Koppla betalkort och medlemskap.

Hej!
När jag handlade i min coop-butik häromveckan så pratade jag och kassörskan om att det skulle vara skönt att slippa ta fram både medlemskort (alt leg) för att samla poäng. Jag har mitt betalkort kopplat till andra kedjor och det funkar perfekt. Hon sa då att jag på samma sätt även kan koppla mitt coop-medlemskap till betalkortet, men att det inte görs i butik utan att jag får göra det på internet. Jag hittar dock inte var...hur gör jag?

Sen undrar jag också om det går att beställa ett extra kort som min sambo kan använda så hans inköp blir till poäng på mitt medlemskap? Han är själv inte medlem (och har inga planer på att bli heller) så våra konton kan inte kopplas till varandra.

Kommentarer

  • Hej Monika

    I dagsläget går det inte att koppla Coop-medlemskapet till ett externt betalkort, men det är något vi håller på att jobba för att det ska bli möjligt i framtiden.

    Det går bra att beställa extrakort till ditt medlemskap och samla poäng tillsammans. Återkom gärna via telefon eller mejl så kan vi hjälpa dig att beställa extrakort.

    Med vänliga hälsningar
    Coop
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.