Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag har satt in extra pengar på mitt kort, flyttas pengarna över till mitt nya Coop Mastercard?

Har du extra pengar insatta på ditt nuvarande Coop Betala Efter eller Coop Mer-kort den 26 februari kommer pengarna automatiskt att betalas ut till dig på ett utbetalningskort i början av mars.

För att undvika att få ett utbetalningskort uppmanar vi dig att ta ut pengarna i en uttagsautomat eller använda kortet när du handlar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att föra över pengarna till annan bank. Glöm inte att du kan använda kortet även när du handlar utanför Coop.

Var kan jag kontrollera mitt saldo? 
Ditt saldo hittar du inloggad på coop.se, i Medlemspunkten och i Coop-appen. Du kan också ringa talsvar på telefonnummer 0771–17 17 17.
Exempel: Om du har ett kreditutrymme på 10 000 kronor och ditt disponibla belopp är 11 200 kronor, så är 1200 kronor dina egna pengar.

Varför får jag inte sätta in extra pengar på mitt nya Coop Mastercard som börjar gälla 5 mars? 
Enligt de nya villkoren är det inte tillåtet med ett överskott på kreditkortet. Detta gör att dina pengar är säkrare eftersom ett eventuellt överskott inte är omfattat av reklamationsrätten. Om du skulle bli utsatt för bedrägeri får du därmed ingen ersättning för pengarna som legat som ett överskott. Att använda krediten är säkrare och dessutom helt räntefritt om du betalar hela din faktura varje månad.

Mer information och svar på vanliga frågor hittar du på coop.se/kortbyte och i tidigare inlägg Kortbyte Coop MasterCard

Susanne Kundservice MedMera Bank Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.