Hur ska man skilja på alla begrepp om konton?

Hej!

Jag tycker att det är svårt att veta vilket konto som avses när ni använder begrepp som Coop Konto, Sparkonto o.s.v.

När avses det kapitalkonto jag kan placera pengar på mer långsiktigt, och när avses det konto jag kan ha pengar insatta för att handla för med MedMera-kortet?
Jag skulle önska att ni använder färre begrepp och använder dem konsekvent för det konto ni syftar på.
Claes Carlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cleas

  Vi försöker kommunicera våra produktnamn eller kategorier i ett försöka att förtydliga vad vi syftar till. Coop Konto heter det debetkort vi erbjuder. Här sätter du in pengar i förväg på kortet och det går enbart att använda i Coop butikerna.

  Sen har vi två olika typer av sparkonton, Coop Kapitalkonto och Coop Fasträntekonto. Det sistnämnda är ett konto där du binder kapitalet under en vald tidsperiod till en fast ränta. Coop Kapitalkonto är ett vanligt sparkonto med fria insättningar och uttag. Uttagen gör via kundservice och pengarna förs över till ett föranmält konto.

  Hoppas detta förtydligade skillnaden.

  Med vänlig hälsning
  Susanne Kundservice MedMera Bank
 • Tidigare kunde man på medlemspunkten i butikerna få reda p hur mycket pengar det fanns kvar på kontot, det går tyvärr inte längre! Varför? Och var kan jag nu enkelt få reda på mitt saldo innan jag handlar?
  A.K.G.
 • Det har varit ett tillfälligt fel i Medlemspunkten, men sedan i måndags ska det gå att se saldo igen. Annars kan du alltid ringa Talsvar för saldo 0771 17 17 17, val 3
  Susanne Kundservice MedMera Bank
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.