Extrakort till Coop Mastercard

Hur ansöker jag om extrakort till mitt Coop Mastercard?
Ansök om extrakort till ditt Coop Mastercard genom att logga in på Mitt Coop Mastercard (coopmastercard.coop.se) med BankID eller mobilt BankID. För att kunna ansöka om extrakort till Coop Mastercard behöver båda ingå i samma hushåll hos Coop. Den som ansöker om att koppla ett extrakort till sitt konto behöver även stå som hushållsägare. Säkerställ att personnumret är kopplat till ditt hushåll under "Inställningar" genom att logga in på coop.se innan ansökan om extrakort görs.

Andra saker som är bra att tänka på är att,
  • Extrakortsinnehavaren behöver vara minst 20 år gammal.
  • Extrakortsinnehavaren vid ansökan inte står på ett eget Coop Mastercard.
  • Personnumret skrivits in med 10 siffror.
  • Huvudkortsinnehavaren är den som behöver bekräfta ansökan med sitt BankID.

Hur lång tid tar det tills extrakortet kommer?
Efter att extrakortet är upplagt skickas kortet inom tre-fem vardagar. Extrakortsinnehavaren kan då logga in på Mitt Coop Mastercard  (coopmastercard.coop.se) för att se sin PIN-kod och dessutom saldo, transaktioner och fakturauppgifter. Logga in med BankID eller mobilt BankID.

Vad är skillnaden om jag och min sambo är kontoinnehavare till var sitt Coop Mastercard eller om en av oss är kontoinnehavare och den andra ansöker om extrakort?
Ni väljer själva vad som passar bäst för er och ert hushåll. Största skillnaden är kanske att den som är kontoinnehavare av Coop Mastercard är den som är avimottagare och därmed betalningsskyldig. Endast kontoinnehavaren kan till exempel ansöka om e-faktura via sin internetbank. En extrakortsinnehavare har inte heller tillgång till alla funktioner och tjänster som kontoinnehavaren har, till exempel ansöka om höjd kreditgräns och göra en saldoöverföring.

Med ett extrakort samlar ni poäng tillsammans på alla köp ni gör med korten (både på Coop och utanför Coop) och betalar ni minst 75% av resan med kortet så ingår en kompletterande reseförsäkring.
Coop Mastercard Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.