Avslut av inaktivt betalkort

MedMera Bank avslutar löpande kort som är inaktiva - dvs inte har nyttjats på minst 24 månader. Om det då finns pengar insatta på kortet betalas dessa ut till dig som kontohavare.

Varför har ni avslutat mitt Coop Betalkort? 
MedMera Bank avslutar löpande kort som är inaktiva - dvs inte har nyttjats på minst 24 månader. Om det då finns pengar insatta på kortet betalas dessa ut till dig som kontohavare. Du kan självfallet fortsätta använda ditt kort för att tjäna poäng och få medlemsförmåner precis som vanligt.

Kan jag fortfarande använda kortet för att få poäng? 
Självklart kan du använda ditt kort för att registrera poäng precis som idag. Det är möjligheten att betala med kortet som avslutats.

Jag har fått hem ett brev om att anmäla ett konto till Swedbank för att få en utbetalning från MedMera Bank, varför har jag fått det? 
MedMera Bank avslutar löpande kort som är inaktiva - dvs inte har nyttjats på minst 24 månader. Om det finns pengar insatta på kortet kommer dessa att betalas ut till kontohavaren från MedMera Bank. För att få in pengarna direkt på ett konto istället för på en utbetalningsavi kan du anmäla ditt konto till Swedbanks utbetalningssystem (SUS).

Jag visste inte att mitt kort är ett betalkort, jag vill behålla det. Hur gör jag då? 
Vad roligt att du vill börja betala med ditt kort. Betalfunktionen på ditt befintliga kort har avslutats pga. inaktivitet, men du kan enkelt ansöka om ett nytt betalkort på coop.se

Eva Kundservice MedMera Bank Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.