Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

årsavgift

Det har dragits 348kr i årsavgift men kortet kommer ju bara att gälla under 2 månader. kommer återstående summa för 10 månader att återbetalas till mig och hur? Det första året skulle ingen årsavgift tas ut.Har fått besked att kortet gäller till den 4 mars och det nya från 5 mars men det får inte finnas pengar kvar på kontot fom 26 februari. vilket betyder att jag inte har möjlighet att använda något av korten under en vecka, stämmer det?
Kerstin Karlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Ditt nya kort ersätter ditt gamla Mer-kort och det innebär även att årsavgiften du nu betalat även gäller för ditt nya kort, resterande 10 månader.
  Att din fysiska kortbricka slutar gälla 4 mars innebär enbart att du behöver betala med din nya kortbricka efter den 5 mars.

  Natten mellan den 4 och 5 mars flyttar vi över din kreditgräns, eventuella transaktioner och PIN-kod till det nya kortet. Däremot kan vi inte flytta över eventuellt positivt saldo (egna insatta pengar utöver kreditgränsen) då EnterCard inte har tillstånd hos Finansinspektionen att bedriva inlåningsverksamhet. Därför behöver du handla eller ta ut dina egna pengar innan den 26 februari.

  Med vänlig hälsning
  Susanne Kundservice MedMera Bank
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.