Till senaste kommentaren

Använda poäng för att få en värdecheck

Har försökt nu två gånger att ta ut en värdecheck om 300:- för att använda hos COOP Sjöbo, men ingenting händer och igår kväll hade butiken ingen värdecheck noterad. Poängen var idag densamma som före värdecheckuttaget. Jag har försökt en gång till idag att ta ut en värdecheck utan reultat.Mvh
Tommy

Kommentarer

 • Hej Tommy

  För att använda dina poäng gör du det via Coop.se, Coop-appen i mobilen eller via Medlemspunkten i din Coop-butik. På dessa ställen kan du se ditt aktuella poängsaldo och välja vad du vill göra med dina poäng i Poängshoppen. Där kan du välja allt från värdecheckar hos Coop till biobiljetter, resor och hotell.

  Så här gör du för att använda poäng
  1. Gå in i Poängshoppen på Coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i butiken.

  2. Välj mellan olika värdecheckar från Coop eller erbjudanden från någon av våra utvalda partner.

  3. Om du väljer en värdecheck hos Coop, laddas den på alla kort i hushållet och rabatten dras nästa gång någon i hushållet gör ett köp som överstiger summan på värdechecken och drar sitt Coop-kort eller visar legitimation i kassan.

  4. Väljer du ett erbjudande från någon av våra partner får du en kampanjkod     mejlad till dig, som du sedan uppger vid kontakt med partnern.     Kampanjkoden hittar du även om du loggar in på coop.se eller i appen under ”Mina poäng” och ”uttagna poängvaror”.
  Med vänlig hälsning
  Coop
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.