Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Aktivera Securecode för Coop Mastercard

Hej,

Hur administrerar man Mastercard Securecode (3D Secure) för nya Coop-kortet? Hittar inte inställningen någonstans!

Mvh

Kommentarer

 • Hej Niklas,

  Ditt Coop Mastercard är redan aktiverat för internetköp. Du verifierar ditt internetköp med mobilt BankID eller via SMS-kod. Tänk på att vi måste ha ditt telefonnummer i våra system för att en SMS-kod ska kunna skickas till dig. Observera att ditt nya kreditkort övervakas av ett säkerhetssystem som gör allt för att hindra bedrägliga transaktioner. Har vi dina kontaktuppgifter blir du meddelad om vi misstänker bedrägliga köp med ditt kort.

  Genom att logga in på Mitt Coop Mastercard (coopmastercard.coop.se) kan du uppdatera/bekräfta dina kontaktuppgifter. Logga in med BankID eller mobilt BankID.

  För att verifiera ett internetköp via SMS-kod gjort med ett extrakort du som huvudkortsinnehavare kan logga in på Mitt Coop Mastercard och skicka ett meddelande till oss med kontaktuppgifterna tillhörande ett extrakort så uppdaterar vi det i våra system.

  Vi arbetar även för att möjliggöra för extrakortsinnehavare att logga in och därmed bland annat kunna uppdatera sina kontaktuppgifter själv. Vi hoppas kunna presentera detta inom en snar framtid.

  Vänliga hälsningar,
  Coop Mastercard
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.