Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan Cirrus hjälpa mig med att sätta upp en säljtävling?

Kan Cirrus hjälpa mig med att sätta upp en säljtävling?
Care of CRM Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer • I Cirrus Goals kan du skapa olika målsättningar och göra tävlingar för era säljare. Du kan välja att göra individuella eller gruppmål. För att komma igång klickar du på ikonen som ser ut som en flagga i huvudmenyn.
  Du kan välja att målsätta:
  - Aktiviteter
  - Säljprojekt
  - Order
  - Gamified

  Alla deltagare kan sedan följa målet genom att klicka sig in på flaggan i menyn eller längst ned i Dashboard under "Pågående målsättningar".

  Gör du målet hemligt är det bara du själv som kan se det.

  Aktiviteter
  Du kan sätta upp ett mål för exempelvis att era säljare ska boka 20 st nykundsmöten under en period på 3 månader. Det går även att ställa in typ av kundkort om ni vill specificera vilken typ av kunder ni vill få mer utav.

  Säljprojekt
  Du kan sätta upp ett mål för att skapa nya säljprojekt. Exempelvis att säljaren ska skapa 10 nya säljprojekt av kundkortstyp Large på 12 månader.

  Order
  Här skulle man tex. kunna skapa ett mål för att säljaren ska komma upp i ett ordervärde på 10 000:- för kundkortstyp Small på 1 månad.

  Gamified
  Här kan du sätta upp ett mål för att motivera ett mer frekvent användande av Cirrus. Exempelvis att dina säljare ska komma upp i 100 poäng under en period av 1 månad.

  Jennifer Meidell Customer Success

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.