Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur tar jag bort en användare från Cirrus?

Hur inaktiverar jag ett konto i Cirrus?
Care of CRM Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer



  • För att inaktivera ett användarkonto gör du såhär:

    Gå du in i Kontrollpanelen -> Konton -> Användare.

    Klicka på pennan till höger bredvid det användarkonto du vill inaktivera. Där bockar du sedan ut fältet "Aktiv".

    När ett användarkonto har inaktiverats kan kontot inte längre användas, men historik i form av arbete med kunder den inaktiverade användaren registrerat finns fortfarande bevarad inne i Cirrus. Detta för att inte riskera att gå miste om värdefull historik.

    För att inaktivera ett användarkonto krävs att du har rätt behörighet. Saknar du behörighet så kan du vända dig till din CRM-administratör.

    Ska användaren/licensen sägas upp?
    En inaktivering påverkar inte er fakturering. Har en säljare hos er slutat så maila till er kundansvarige hos Care of CRM AB så kan vi justera antalet licenser som ni faktureras för.

    Jennifer Meidell Customer Success

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.