Hur ofta får jag position från min enhet?

C-Pod Mini använder mjukvara som är specialutvecklad för att optimera batteritid och levererar positioner när det behövs, detta genom att analysera rörelse på enheten.

När en Mini är i rörelse kommer den att uppdatera position varje timme tills att den stannar och tar ny position.

Du kan starta “Hitta-läget” på din enhet från det att den lämnar skyddszonen och 30minuter framåt. Den uppdateras sen var 5:e minut fram tills att du stänger av funktionen. Viktigt att komma ihåg är att Hitta-läge minskar batteritiden, därför är det viktigt att stänga av läget när man är klar.

Har du din Mini inom en skyddszon kommer enheten att bevaka om du är inom skyddszonen genom att ta positioner regelbundet vid rörelse inom zonen. Du märker dock inte detta förens enheten lämnar skyddszonen, då du får en notis och kan därefter välja om du vill sätta din enhet i Hitta läget.

I sjösatt läge
i Normalläge uppdaterar enheten var 6:e timme. Befinner sig enheten inom en skyddszon kommer den alltid att kolla att den inte har lämnat skyddszonen var 30:e minut.

Sammanfattning:
- Hitta-läge, var 5e minut
- Normalläge, var 6:e timme
- Befinner sig enheten inom en skyddszon kommer den alltid att kolla att den inte har lämnat skyddszonen var 30:e minut.

I torrsatt läge
När enheten ligger still går den ner i viloläge, då uppdaterar den endast 2 ggr/dygn samt om den ligger stilla i över ett dygn går den ner i ett djupare sov läge och uppdaterar 1 gång i veckan för att spara på energi men detta läge ändras automatiskt vid rörelse.

Sammanfattning:
- Hitta-läge, var 5e minut
- Normalläge, var 6:e timme
- Viloläge, 2 ggr/dygn
- Djupt viloläge, 1 gång/veckan

* Utöver detta skickar Mini en position när:
- Enheten stannar efter ha varit i rörelse en längre tid.
- Börjar röra sig efter att ha varit stilla en längre tid.
C-POD (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.