Falska larm

Hej! Jag har haft mini enheten i typ två veckor och har fått två falska larm. Senast inatt (se bifogat) då det står att enheten är på jupitervägen. Enheten sitter i en båt som inte lämnat sin zon. Vad är tillförlitligheten på ett system egentligen? Nu kunde jag enkelt gå ner och konstatera att båten stod på sin plats i hamnen och mycket riktigt inte lämnat zonen. Men om jag åker bort så kan jag inte göra det. Om systemet har så pass låg tillförlitlighet så vill jag reklamera denna produkt. Det är inte acceptabelt att få denna typ av falska larm. Och jag anser inte att ni informerar om detta
Med vänlig hälsning,
Niklas Ståhle 
Niklas Ståhle

Kommentarer

 • Hej Niklas,

  Om ett larm inträffar, starta hitta läget eller begär en positions uppdatering för att få en snabbare uppdatering på enheten. Efter att en skyddszon är bruten är enheten nåbar för snabbare uppdateringar i 30 minuter.

  Givetvis ska falsklarm inte inträffa och det är något vi konstant jobbar med att reducera genom uppdateringar vi jobbar med. Enheterna uppdaterar sig själva så fort det finns tillgängligt.

  Givetvis om du är missnöjd så hör av dig till support@c-pod.com

  MVH
  Fredrik
  Fredrik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.