Till senaste kommentaren

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag på Bounce?

Hej!

Kan jag använda mina friskvårdspengar på Bounce?
Petter Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Petter!

  Det kan eventuellt fungera. Bäst är då att höra med de som betalar din friskvård för att säkerställa att du kan tillgodose de uppgifter som behövs samt att aktiviteter hos Bounce godkänns.

  Om du t ex får friskvårdsbidrag via Benify så går det jättebra, du lägger då en order på ett visst antal timmar inloggad på Benify och ringer sedan in till vårt Contact Center för att boka. (Benify går ej att utnyttja vid drop in.)

  Annars vet vi att vissa köper exempelvis ett presentkort eller klippkort med sin friskvård. Vänligen observera att detta inte alltid godkänns av de som betalar din friskvård, då varken presentkort eller klippkort är personliga och det heller inte går att få ett intyg från oss som menar på annat.

  Det kan även vara så att du behöver ett fullständigt kvitto med bl a momssats avsedd det totala beloppet för presentkortet eller klippkortet, men detta kan inte ges ut. Du får istället ett kvitto med fullständiga uppgifter för varje tillfälle du besöker oss. Det kvittot avser då endast det beloppet som du väljer att utnyttja i form av aktivitet vid det tillfället.

  Med vänlig hälsning,
  Hanna Contact Center Representative
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.