Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Har fått utrustningen i bredbandsskåpet, men nätspänningslampan blinkar?

Hej!
Igår fick jag min nya utrustning (RAYCORE) i bredbandsskåpet.
Den blå nätspänningslampan på den nya utrustningen blinkar hela tiden.
Den borde lysa med fast sken.
Det bör tyda på att något inte är färdigkopplat. Är detta som det ska eller är det något fel?

Kommentarer

  • Hej Bertil!

    Vi skickade frågan till Zitius/Netel och de vill be dig att göra den strömlös i några minuter och testa igen.

    Hör av dig om det inte fungerar med det.

    Med vänlig hälsning

    Kundvärd

    Elisabeth Kundvärd
  • Hej Elisabeth.

    Jag har gjort Raycore strömlös i 15 minuter, och anslutit till nätet igen. Felet kvarstår. Efter att den blå nätspänningslampan lyst med fast sken i ett par sekunder, övergår den till blinkande. Hoppas Zitius/Netel kan ordna detta.
    Med hälsning / Bertil
  • Tack för vidarebefordran, Elisabeth!
    Inget svar från Netel ännu?
    Ingen annan än jag som har detta blinkande blå ljus i Raycore-dosan?
    Kanske det är som det ska vara innan 1 april, men jag vill gärna veta i tid.
    Med hälsning / Bertil
  • Hej Bertil!

    Vi har skickat en felanmälan till Zitius/Netel som kommer att kontakta dig.

    Med vänlig hälsning

    Kundvärd
    Elisabeth Kundvärd
  • Tack Elisabeth.
    Netel har varit här nu, och felet är reparerat. Den blå lampan lyser nu med fast sken.
    Tack för din hjälp.
    / Bertil
  • Toppenbra att det ordnade upp sig!
    Elisabeth Kundvärd

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.