Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Botkyrkabyggen borde kolla vem som verkligen bor i lägenheten?

Botkyrkabyggen borde granska mer deras Hyresgäster och kolla verkligen vem som bor just i lägenheterna och kolla vem som står på kontraktet!!!

Detta är en av de anledningar som har gjort att det är bostadsbrist.

Folk hyr till andra hur de vill utan att Botkyrkabyggen vet något.

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Vi har en arbetsgrupp som arbetar aktivt med olovlig andrahand. Vi är tacksamma för alla tips vi kan få från er som vet att ni har en granne som hyr ut sin lägenhet olovligt.

  Med vänlig hälsning

  Kundvärd

  Elisabeth Kundvärd
 • Det är bra om ni har lite mera koll på hyresgästerna, jag har bott 20 år i samma adress lagmanlekaresv. I trapphuset som jag bor har sett 6 eller mera grupper som har bott i samma lägenhet under samma efternam.Jag har prata med personalen men tyvär har inte händ så mycket. Folk som kommer en kort period jobbar och sedan åker tillbaka till hemlandet bryr sig inte om regler.

 • Hej Kiki!
  Vi är mycket tacksamma om du hör av dig till oss om vilken lägenhet det gäller. Du får vara anonym. Du kan skicka e-post till kundcenteralby@botkyrkabyggen.se , det är bara personal på Kundcenter som ser ditt mail.

  Med vänlig hälsning

 • Jag bor 10 år i mitt lägenhet, och det som just nu hade aldrig. Det faktisktär liten lungnare, men dom spottar på mitt balkongen (faktiskt inte så ofta nu), togit kontakt med bo värden, han sa att ska fixa foto när dom ska spotta, jag littar inte på honom. När sag om granne som bullar, han sa att kanske ska byta mitt arbetspass.
  10 år i en lägenhet, ingen klågamål på mig och just nu såna historii. ...

 • Hej!

  Vi är tacksamma om du hör av dig till oss om vilken lägenhet det gäller. Du kan ringa till oss på Tel 0853069490 eller logga in och skapa en felanmälan/ärende på Botkyrkabyggens hemsida "mina sidor".

  Med vänlig hälsning
  Kundvärd
  Ester

 • Maria skrev rätt, Botkyrka borde kolla vem bor och vem står på kontraktet. Tills nu dom gör vad dom vill.
  Utan anmäla, komma nån gång i året och så.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.