Uppdatering parkeringsplats

Hej jag försökte uppdatera min köplats för parkering. Trots att jag sparade uppgifterna så ändras inte datumet när jag måste uppdatera igen i framtiden. Vad kan det bero på? Mvh Lise-Lotte Axelsson

Kommentarer

 • Hej Lise-Lotte

  Av ditt meddelande får jag inte riktigt fram vad du menar. Jag har även hört mig för med vår avdelning Lokaler & parkering och de hade ett par förslag på vad det kunde tänkas handla om men inget säkert. 

  Jag skulle vilja be dig, om du har möjlighet, att ringa vår kundservice på 08-705 22 00, helst efter klockan 13.00, så kan de per telefon vägleda dig om du beskriver ditt problem och på så sätt få svar på frågan du har.

  Ha en bra dag!
 • Hej,

  Jag upplever samma sak. Att när jag ska gå in för att uppdatera min intressanmälning (behålla mina ködagar) så uppfattar inte systemet det. "Uppdatera senast 2022-mm-dd" är oförändrat. Så som det ser ut nu så kommer jag alltså att bli av med mina ködagar om det hela inte blir löst innan 2022-mm-dd.

  Har ni något tips om hur jag gör för att uppdatera intresseanmälan på annat sätt?

  Vänligen
  /t
 • Hej!

  Jag tror att du möjligen har glömt att klicka i något som systemet frågar efter.

  Kontakta oss på telefon hjälper vi dig gärna.

  Hälsningar
  Maria
 • Hej!

  Jag är intresserad av en bilplats på er parkering på Tvärvägen. Tyvärr är platserna väldigt trånga, anpassade efter hur personbilar såg ut för 50-60 år sedan.

  Jag föreslår därför att ni tar bort ett par tre platser och anpassar bredden på platserna till dagens bilar. Och eftersom el redan finns framdraget skulle ni samtidigt kunna komplettera med ett par laddplatser för elbil. Vad tror ni om det?

 • Hej Johan!

  Vi har i dagsläget inga planer på att vidga parkeringsplatserna. Jag förstår hur du tänker och skickar dina idéer vidare till vår parkeringsavdelning.

  Vänliga hälsningar
  Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.